0 oy
1,047 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (890 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eltilerden illa biri üstünlük yapar derler sizde nasıl 

31 Cevaplar

0 oy
(7,135 puan) tarafından
Bi tane eltim var şimdilik onla da görüşmüyoruz en güzeli
(890 puan) tarafından
Neden cnm
-Reklam-
0 oy
(15,352 puan) tarafından
2 kişiyiz bence ikimiz de yapmıyoruz üstünlük (:
0 oy
(1,716 puan) tarafından
2 bekar kaynım var daaha şükür eltim yok gerçi bu saatten sonra olsa da beni bağlamaz 
0 oy
(3,310 puan) tarafından
Henuz eltim yok olunca yazarim
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Valla kimse bişi yapamaz herkes evlat sadece su olur büyüktür saygı duyulur o kadar anı bencesi öyle bizim.en.buyugumuz zaten herkesle küs ondan mı acaba biz ortanca eltimle iyiyiz yani olması gereken gibi götürüyoruz üstün mustun yok arada şaşırıyor da pek takilmiyorum çünkü çabuk anlar yaptığını düzeltir:)
(890 puan) tarafından
Neden küş cnm büyüğü
(4,583 puan) tarafından
Vallahi bilen yok hiç kimseyle konusmuyor
0 oy
tarafından
Yani ustunlukten kastın nedir tam olarak benimde vardı eltim şöyle soyleyim o çalışırdı ben kiyamazdim ona ogumu da çok severdi iş cikisi kynanamda falan görüştük bi kaç sefer iş yaptirmadim mesela sen otur karnını doyur dedim en topların sen çalıştın dinlen çocukla oyna falan derdim ama ben büyük gelinim senden önce buranın geliniydim gibi onu dışlamak için değil aksine onu düşündüğüm içindi o da bilirdi bence bunu çünkü her konuda yardımcı olmata calistim kötü niyetli olsam onları yapmazdım yinede günahımı aldıysa Rabbime havale ettim haklarim8 ben o düşünsün 
(890 puan) tarafından
Neden cnm suphem mi var
tarafından
Şüphem var tabiki 5 ay evli kalıp bosaniyolar ve tüm ailede herkesten önce benim numaramı sildi
0 oy
(553 puan) tarafından
Valla ikiside ben der kaynanm bile diyor aldırış etme desin dursunlat ikiside en marifetli en guzel koca onlarda en buyuk onlar ses etmem bile geçinirim bir sekilde
0 oy
(30,083 puan) tarafından

Üstünlük değil bu açık sözlü olan var olmayan var sözünü bilen var patavatsiz  olan var üstünlük yapan kişi kendini beğenmiştir sadece 

0 oy
(1,113 puan) tarafından
Eltim yok ve olma ihtimali de yok :) 
(890 puan) tarafından
Yorumunuz gereksizdi
(1,113 puan) tarafından
Sizde nasıl diye siz sormuşsunuz :) cevabım bu ne yapayım.
0 oy
(388 puan) tarafından
Benmki ne nişana ne düğüne hiçbirine gelmedi 6 senedir evliyiz daha ilk defa geçen ay gördüm gudubet yüzünü.burnu havada değişik biri ya iyiki daha önce tanismamisz diyorum :-) öbür eltimde saf temiz kalpli hiç üstünlük yapmaz iyidr severim onu.
0 oy
(577 puan) tarafından
İki eltiyiz büyük benim ben büyüklük yapmam kaynanam herşeyimi bana danışır bana söyler bende ona küçük eltiyle benim gibi degiller

İlgili sorular

+1 oy
32 cevap 1,903 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Elifnur5634 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 384 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Leyli (223 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 365 göst.
0 oy
23 cevap 730 göst.

Kategoriler