0 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde (168 puan) tarafından
Kızlar kışın bi kaza geçirmiştim de istemeden korktum sonrasında panik atak gibi bişey oldum çarpıntı falan başladı ama azaldı baya çok şükür sonra hastalık hastası oldum bierim Ağrısa deli gibi araştırıyorum Google da zaten ne yazsan ya kanser diyor ya ölüm neyse o olaydan bir iki ay sonra sırt ağrısı başladı bende emziriyorum da ayda bir iki defa oluyor birkaç gün sürüyor aşırı değil ama korktuğumdan soruyorum hafif yanma ve ağrı oluyor emzirmekten de olabilir mi burası küçük bir ilçe doktor sayısı ve branşı çok yetersiz malesef gidemiyorum sizce korkmalı mıyım olsa stres ve yorgunluktan olabilir mi iki çocğum var küçüğü 11 aylık emiyor uzun oldu kusura bakmayın çok panik ve takıntılı biriyim bir türlü kendimi rahatlatamadım herşeyi takıyorum ufacık şeyleri bile :( önceden bu kadar değildim

3 Cevaplar

0 oy
(4,916 puan) tarafından
Doğumdan sonra 6 ay çok sırt ağrısı yaşadım. Hamilelikte sırta çok yük biniyor ve kaslarda zayıflama oluyor, emzirme sürecinde iki büklüm durmak, çocuğu kucağında taşırken kambur durmak, oyun oynarken kambur durmak vs. çok etkiliyor. Bütün filmleri çektirdim herhangi bir şey çıkmadı, doktor bunlara biraz dikkat et ve sırt kaslarını güçlendir dedi. Spora tekrar başladım ve duruşuma dikkat ettim, zaman içerisinde azaldı. Ama kontrole git mutlaka sen de.
(168 puan) tarafından
Gitmiştim bikaç ay önce EKG kan akciğer filmi çektirdm bişey çıkmadı sizde de yanma oluyor mu
(4,916 puan) tarafından
yanma değil ağrı vardı bende sadece.
-Reklam-
0 oy
(1,558 puan) tarafından
Hastalıkların en illetine yakalanmışsın canım O korku ve paniği üzerinden atmadıktan sonra inan vücudunda bir ter dahi olsa karıncalanma da olsa benim neyim var deyip düşünüp durursun Bu da Hayat kaliteni senin sıfır eder
(168 puan) tarafından
Nasıl kurtulcam bundan :(
0 oy
(676 puan) tarafından

Cnm korkma bende senin gibiyim hastane ismi duyunca bile korkuyim kendine randevu bile alamiyorum psikiyatriste git ben tedavi giruyom ilacım bayadir bitmiş yine gitmem lazım benimde kaygı korku el ayak titremesi heyecan heosi var .çok zor :'( 

(168 puan) tarafından
Emziriyorum ilaç da kullanamam malesef ne yapmam lazım;( kötü birşeyden değildir dimi uzun süreli sırt ağrım yorgunluktandır inşallah
(676 puan) tarafından
Yok cnm korkma vesvese hepsi banada oluyor en ufak şeyde acaba bseymi var dyirum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 192 göst.
19 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pinarice (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 202 göst.
23 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde fatmagulll. (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
7 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde korkmazyasemin (13 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,502 soru

24,086,700 cevap

331,536 kullanıcı

...