0 oy
100 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,487 puan) tarafından
La roche  posay kullanıyordum. Ancak hem fiyat artışı yüzünden hem de boykot ürünü olduğundan Onu artık kullanmayı düşünmüyorum şu an sinoz kullanıyorum o da yağlı ciltler için aldığım halde ve içeriği de temiz olduğu halde yüzüme sürünce Yüzümü yağlandırıyor gibi geliyor Yani daha da çok yağlılık hissi veriyor güneş  ya da hafif terleyince falan nemleniyor hemen yüzü. doğrusu  cildime uyduğunu düşünmüyorum o yüzden çok yağlılık hissi vermeyen cilde sürünce direkt uyum sağlayan bir öneriye ihtiyacım var içeriyi temiz olması ve boykot ürün olmaması lazım tabii. Cildim hafif rozalı olup güneşte kırmaya meyilli burun ve çevresi yağlı diğer bölümler normal. Ama la roche alırken yağlı ciltler için alıyordum hep 

5 Cevaplar

0 oy
(2,549 puan) tarafından
Babamın rahatsızlığından dolayı krem kullanması gerekiyor kullandığı ilaç güneşe düşman oyüzden celenes 100 sf kullanıypruz memnunuz bende proscin kullanıyprum ondanda memnunum ama beyazlık bırakıyor sürünce tabi o paraya küçük bir kusur sayıyorum ama korumas iyi
-Reklam-
0 oy
(695 puan) tarafından
Bioderma çok çok iyi 
0 oy
tarafından
Bioderma leke karşıtı olanı kullanıyorum ben çok memnunum ama oda ciltte yağlı görüntüsü bıtakıyo sürünce 
0 oy
(1,155 puan) tarafından
Avene çok iyi ama çok pahalı

Sinoz bende de aynı sorunlar oldu bıraktım

Şuan maruderm renkli güneş kremi kullanıyorum memnunum yağlı durmuyor kadifemsi duruyor terketmiyor sivilce de çıkarmadı yağlı da durmuyor

Cildim yağlı bu arada sivilceye meyilli 
0 oy
(1,487 puan) tarafından
Güncelleme yapayım 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 44 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.
5 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Masallinam38 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 207 göst.