0 oy
207 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (112 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar dün benim doğum günümdü eşim zaten onceleride önemsemez birsey yapmazdi ama iyiki doğdun bugün doğum gününmüş falan derdi yalandan bile olsa böyle günlere önem vermeyen birisi yada bana yapmıyor bilmiyorum..sadece yeni evlendiğimde ilk ve son olacak şekilde yapmıştı Süpriz pasta hediye falan oda son oldu,neyse dünde en azından kutlar diye düşündüm onuda yapmadı hiç lafını bile etmedi yattı uyudu  birde telefonda doğum günümü kutlayan arkadaşımın mesajını görmüştü unutması mümkün değil. Okadar umursamazki diliyle bile yapmak bu kadar zormuydu sakin sonradan yapar belki demeyin yapmıyor öyle birisi değil asla 

4 Cevaplar

0 oy
(145 puan) tarafından
Canım açıkca üzüldüğünü dile getirsen belki de seni de önemsemiyor sanıyordur
-Reklam-
0 oy
(5,423 puan) tarafından
Bu değer vermemek başka birşey değil ama bazı erkeler kutlamayı sevmiyor erkekler özel günleri umursamıyor diyenler olacaktır bana göre öyle değil sevgiliyken seven insan neden evlenince sevmez bu günleri çünkü artık nasıl olsa cepte birşey yapmaya gerek yok alıştırma yım diğer  sene daha fazlasını ister mantığındalar
0 oy
(973 puan) tarafından
resmen önemsemiyo başka açıklaması yok bu aleni değer vermemek benim gözümde.sende o zaman bir şeylerini eksik et send ekutlama sende onu değersiz hissettir bakalım napacak hödük
0 oy
(2,921 puan) tarafından
Ben boyle seyleri takmam hoc o benmkini ben onunkini oyle kutlama hevesnde degiliz ve birbirimizede asla kirilmaz darilmayiz.hatta sakalasir birbirimzle dalga bile geceriz.esim bazen pasta alir bazen butun oaralarim kartlarim sende sen istedgni al der bazen aklimiza bile gelemz baskasi kutlamasa valla bizdemi sorun var anlayamadim.cok takilmayix boyle seylere ama cokta mutluyuz rabbim nazar degdirmesjn.he ama soyle bisj var kendjmkzjndkine onem vermeyiz ama cocuklrimjznkine cok duseriz ve ozel gunlero asla kavirmayiz bundan zevk aliyorz resmen.onlarjn mutlulugnu gordukce.ama herkwz bir degildir sende eger bi rahtaszlgn varsa bunu esine guzelce anlatabiljrsn.ben bu gibj durumlara onem veriyorm lutfen bu konularsa daha onemser olalim ve unutmayalim diye canm.he sen boyle dedikten sonrada umursamiyorsa yada senjnkinj degilde baskasininkinj hatirliyorsa ozman seni onemsemiyor demektir.cunku bizde sadce cocuklrimzn ozel gununu hatrlar baska kimseninkini ne kutlar nede hatrlariz.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 468 göst.
17 Ekim 2021 Diğer kategorisinde mathildaa (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 385 göst.
22 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysehfk (63 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 789 göst.

Kategoriler

1,466,156 soru

24,027,202 cevap