0 oy
285 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (455 puan) tarafından
Kızlar tam 1.5aydan beri tuvalet eğitimi ile uğraşıyorum tam pes edecetim öğrendi bir hafta boyunca cisinide kakasinida tuvalete yaptı geldiğinde anne cisim var deyip gittik bir hafta boyunca ne gece ne gündüz asla kaçırmadı ama dün geceden beri bişey oldu söylemiyor olduğu yere yapiyo bugün sabahtan beri 3 bu ve bilerek yapıyor dün gecede yaptı basami döndük benim emeğim bosami gitti sabahtan beri cildirmama ramak kaldı buraya kadar gelmişken başa dönmek ağrıma gidiyor normalmi böyle olması bı akıl verin ne olur ömrümü bitirdi bu iş benim

5 Cevaplar

0 oy
(2,179 puan) tarafından
Üşütmüştür canım korkma normale dönücektir
(455 puan) tarafından
İnşallah canım aklıma hiç bu gelmedi başa donucez diye çok korktum inşallah döner normale teşekkür ederim içime su serptin biraz
-Reklam-
0 oy
(14,957 puan) tarafından
yok yok sen ayni devam et kizim ogrendikten 1 sene sonra altina yapmaya baslamisti meger normalmis oluyormus yani bende ayni devam ettim geri alisti hemen 
(455 puan) tarafından
Teşekkür canım bı an çok korktum gerçekten kendimi kötü hissettim demek normal böyle şeyler
(14,957 puan) tarafından
4 yasindaydi dusun yaptiginda ara sira oluyormus
(455 puan) tarafından
Evet canım haklısın bı kaç video izledimde 5 yaşına kadar ara ara kacirmalar normalmiş benimki de 34 aylık artık tam zamanı geçiyor bile
0 oy
(5,414 puan) tarafından
Gayet normal. Dönem dönem gerilemeler oluyor. Geçici bir süreç sakin ol ama. 
(455 puan) tarafından
Ben bu işi ogretemedigimi düşündüm ondan biraz sinirlendim ama normalmiş demekki
(5,414 puan) tarafından
Yavrum 1 seneye kadar kaçırabiliyor çocuklar. Bazen peş peşe birkaç gün hiç öğrenmemiş gibi salabiliyorsun. Takılma, korkma :)
(455 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim valla boyle söyleyince rahatlattiniz beni
0 oy
tarafından
Bence pes etme
(455 puan) tarafından
Yok canım buraya kadar geldim pes etmiycem ama normalmi belki başına gelen vardır diye sordum 34 aylık artık herşeyi biliyor
0 oy
(3,402 puan) tarafından
Ben 1 yılda öğrettim inat ettim :)) 
(455 puan) tarafından
Gerçekten sabır işi iniş çıkışlar olucak galiba ama bende sabır kalmadı genel anlamda zor bı çocuk zaten birde böyle olunca kriz geciricek gibi oluyorum
(3,402 puan) tarafından
Bende çok zorlandım çok erkende baslamistim bı zamnn söyledi bı zman soylemedi geriledi faln smdi alisti artık kendi soyluyor
(455 puan) tarafından
Çok şükür canim artık öğrenmiş maşallah darısı bizim başımıza

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 482 göst.
31 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Enesinannesi_ (1,077 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 672 göst.
18 Şubat 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yaralibikiz (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 458 göst.
23 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mother of deniz (917 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 303 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Emine S (18,431 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,496 soru

24,031,506 cevap

328,720 kullanıcı

...