+2 oy
365 göst.
Diğer kategorisinde (1,121 puan) tarafından
Az önce bir posta okudum hem post hem de postun altına yazılan birkaç şey beni gerçekten çok üzdü eşi bakkala markete annesine çöpe çıkmaya bile izin vermeyen bayanlar var bu gerçekten insanın psikolojisini bozar eşleriniz olsun kaynanalarınız olsun kayınpederlerinizi olsun hepsine Bir mesafe koyun Kendinizi bu kadar ezdirmeyin burası Afganistan ya da Suriye değil kadınlara hor gören körleştiren sistem burada asla geçerli olmamalı siz mutlu olmak güzel bir aile kurmak için evleniyorsunuz birinin kölesi olup ona bütün gün evde hizmet edip kendinize hiçbir zaman zaman ayırmayacaksınız ailenizle görüşmeyeceksiniz diye değil o zaman cezaevine girseniz bence şu anki konforunuzdan daha fazla en azından orada avluya çıkabilme şansınız olur arkadaşlarınız olur sohbet edersiniz bu şekilde gerçekten hiç normal değil böyle eşler ya narsit  da psikolojisi bozuk insanlardır boşanmaya durumunuz el vermeyebilir ama yine de sınırlarınızı çizin bir ömür boyu böyle yaşamaktansa önceden önleminizi alın ilk başta sizi kolay lokma görürse bu böyle devam eder ve ondan sonra ne yapmaya çalışırsanız çalışın fayda etmez evleneceğiniz insanı da gerçekten ilk başta iyi tanımamız lazım hem cinslerimi bu şekilde bu konumda olmasına çok üzülüyorum kadının bu hayattaki değerini bilmeliler

8 Cevaplar

+1 oy
(2,366 puan) tarafından
Ya bir şey dicem biri bir şey paylaşınca niye hemen o kişinin üzerinden başkalarına sesleniyosunuz kimse sizin aklınızla gitmiyor gitmeyecek :) 
tarafından
+ ah bir de anlasilsa.
(2,366 puan) tarafından
Cidden herkes aynı şeyi yaşamıyor herkes ilişki terapisti olmuş :)
(1,121 puan) tarafından
Kimse bizim aklımızla gitmiyorsa burda yana yakıla post açıp ne yapacam demesin o zaman mantıken
(2,366 puan) tarafından
Mantık ararsan zaten kimseye özel hayat anlatılmamalı. Hele böyle bir platformda.
-Reklam-
+1 oy
(5,414 puan) tarafından
Postu bilmiyorum. Ama çok haklısın bu yüzden de muhtemelen linçleneceksin :D
(6,378 puan) tarafından
Linçleniyor bile :p
(5,414 puan) tarafından
Ay dur bakayım yorumlara. Ben biliyorum ya. Çünkü burada haklı olanı 9 köyden mutlaka kovarlar :D
(3,550 puan) tarafından
Ben yorumumda söylemiştim zaten sevmezler burada böyle postları diye hemen anında gelip linçlemeye başlamışlar insanlar bayılıyor burada dert yakınıp sonra birileri akıl verince de saçma sapan trip atmaya
(5,414 puan) tarafından
Ay dün gece yaşadıklarımızı görsen yarılırdın gülmekten :D tam olarak olay buydu yani :D
(6,378 puan) tarafından
Ne yaşadınız ya :))
(5,414 puan) tarafından
Dur atıyorum özelden bekle :D
0 oy
(3,341 puan) tarafından
Evet dogru ne kadar kendinden odun verirsen o kadar eziliyorsun malesef en iyisi tas kalpli olcan noluyorsa olsun dicen bak bakalim yapabiliyor mi bi daha
0 oy
(455 puan) tarafından
Mesela geçen gün kayın pederim bana küsmüş sorunda su kaynanamla kayinpederim küs konuşmuyorlar kaynanam evde herşeyi yapar ama kayinpederimin kıyafetlerini utulemez ne yaparsa yapsin banane diyor gelmiş bana sen ütüle dedi kayinpederim ben bı kaç kez utuledimde ama benim çok hareketli asla yerinde durmuyor utulerken fişten çekiyor üzerine dusurucek yanicak masanın altından geçiyor dışarı çıkarıyorlar kendileride bakamayinca çocuğa kiziyolar birde ordu gibi yigiyolar önüme bu sıcakta ben evimin işini yetistiremiyorum kaynanama dedim ben çocukla yapamam diye oda şöyle ben yapamam çocuk durmuyor de kime yaptiriyorsa yaptırsın dedi geçen gün yine dedi  bende dedim ben bu çocukla yapamıyorum kusura bakma dedim tamam dedi küsmüş konusmuyo eşimde dediki niye öyle söyledin kusucek dedi bende anlattım durumu ben bakardım çocuğa dedi trip attı bende madem bakiyosun o zaman bak evde yetistiremedigim işleri yapıyım bakabiliyorsan bana yardımcı ol dedim çokta istiyosan bu sıcakta git kendin ütüle karısı yokmu dedim kuş onlar diyor bende dedim kuş ama her işi yapıyor bı utumu yapamıyor zor geldiği için yapmıyor bende yapamam dedim kocam o gece küstü bana sabah konuştu ama kayinpederim küs benim hiç umrumda değil istediği kadar konuşmasın kimse ben o ütüyü yaptım diye el üstünde tutmuyor bı hayirinda hepsi unutuluyor maalesef kimse değer vermiyorsa bende kendimi ezdirmeye gelmedim bu dünyaya benle barissa bile bir daha ütüle demez en azindan
0 oy
(3,550 puan) tarafından

Öyle haklısın ki canım herkese sonuçta bir anne bir baba yetiştiriyor büyütüyor yediriyor içiriyor okullara gönderiyor kimse ileride kimseye kölelik yapsın hizmetçilik yapsın köle hayatı hapis hayatı yaşatsın diye kimsenin anne babası büyütmüyor onları 

Ama bu platformda bu şekilde bilgilendirme amaçlı ya da ne bileyim tavsiye verme akıl verme amaçlı açılan postlar sevilmiyor defalarca denk geldim kocam para vermiyor kocam annemle görüştürmüyor kocam kapının önüne çıkmama dahi müsaade etmiyor kendi ailesine karşı beni hizmetçi gibi kullandırıyor şeklinde açıdan postları 
Maalesef bir kadın önce kendi değerini kendisi biçmedikten sonra etraftaki hiç kimse ona karşı bir değer göstermez
0 oy
(3,668 puan) tarafından
Haklı olabilirsin ama birinin üzerinden post açmanız fayda sağlamaz o kişi öyle davranmak istiyorsa öyle davranmaya devam edicek sen ne dersen de bende ona ayar oluyorum zaten hem öyle diyorlar hemde korkuyorlar laf söylemeye 
0 oy
tarafından
Herkesın imkanı yok olsa durmazlar emınım.Uzaktan davulun sesı hoş gelir.
0 oy
(5,434 puan) tarafından

Ben önceden çok şaşırıyordum yine arada şoklara giriyorum annesine gitmek için izin isteyenler falan artık normal geliyor :))) uzun süreden sonra burda ilk defa kayınpederi çocuğunu dövmüş gözü morarana kadar ona çok üzülüp şaşırmıştım ama burda kendine ezdirme yok git çalış paranı kazan güçlü ol falan denilince kötü oluyorsun 

İlgili sorular

+6 oy
14 cevap 786 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hamzanin annesi 12 (337 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 446 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Sirius76 (1,318 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,101 göst.
1 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Dilo lidya (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 964 göst.
17 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde & 2 Bal Annesi & (1,312 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,219 soru

24,121,924 cevap

333,523 kullanıcı

...