0 oy
400 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (357 puan) tarafından
Kizlar şimdi benim görümcem var bize 1 buçuk saatlik mesafede oturuyorlar bu son 4-5 buluşmamızda kızımın anlamsız şekilde ateşi çıkıyor onlar gidince ateşi düşüyor hatta bir kere onlara gittik ateşi çıktı acile götürdük bişey yok dedi doktor ve kendi kendine düzeldi bir saat sonra şimdide önceki gün kaynanama gelmişlerdi bizde gittik kızım dün ateşlenmeye.basladi tabii ki doktora götürdük boğaz enfeksiyonu dedi gariptir ki onlar akşam 6 gibi gittiler 39.7 lerde olan ateşi birden normale döndü ama tesadüf bu kadar mı olur yada neden her görüşmemizde çocuk atesleniyor anlamadim

9 Cevaplar

+7 oy
(4,175 puan) tarafından

En İyi Cevap

Görümcemi sevmediğim için onu suçlayacak bahaneler arıyorumdur :P

(357 puan) tarafından
:))) hiç güleceğim yoktu canimm valla :)) ama şaka bir yana gorumcemi severim bir problemimiz yok da acaba diyorum çok seviyorda nazar mı ediyor
-Reklam-
0 oy
(5,419 puan) tarafından
Görümceniz ile ne ilgisi var bunun tesadüfler zinciri yani çocuk doktoruna randevu alın detaylı kontrol ettirin altında yatan sebepler olabilir 
(357 puan) tarafından
Zaten dediğim gibi sürekli bişey olsa hastaneye gidiyorum çünkü kızım Şubat'ta ameliyat oldu acaba ondan kaynaklı olabilir mi diye gidiyorum kontrolleri de yapılıyor kan tahlili idrar vs bişey yok ama yanii
0 oy
(305 puan) tarafından
Arabayla mı gidiyorsunuz yoksa yürüyerek mi ve acilen cocuk doktoruna numara alin
0 oy
(3,315 puan) tarafından
Anlattığınn hiç de normal bişey değil her zaman mı denk gelir yani her görümceni gördüğün de çocugun ateşi çıkıyor bu çok anlamsız ve saçma geldi bana hep görümcenemi denk geliyor bu Allah korusun aranız nasıl bilemem ama nazar da yapıyor olabilir halası veya muska felan da yapmış olabilir mi başka bişey gelmiyor çünkü aklıma 
(357 puan) tarafından
Yok canım allah var aramız muska yapacak kadar kötü değil ama canım cicim edecek kadar da yakın değiliz o arada gelir yada biz arada gideriz o kadar ama gözünün değdigini dusunuyorm
0 oy
(9,831 puan) tarafından
Benim görümce her hastalandığında çocuğu görmeye geliyodu sonra hasta oluyodu bak aramız kötü görüşmuyoz çocuk çok nadir hasta oluyo 
(357 puan) tarafından
Amaann yok canım bu hasta değil olsa da gelmez yanii çocukları vs hasta olduğu zaman cagiriyorm bazen gelin diyorm yok çocuklar hasta bulaşmasın falan der
(9,831 puan) tarafından
Anladım nazar degiyo ozaman
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Kullandıkları bir şeye alerjik reaksiyon göstetor olabilir. 
0 oy
(1,975 puan) tarafından
Sana bişi diyimmi aynı şeyin benzerini yaşadım görümcendeki negatif enerji çocuğa yansıyor daralıyo sıkılıyo o varken hele birde çoluk çocuğu varsa inanki kızın onların içinde darlanıyodur başıma geldi yaşadım çünkü 
(357 puan) tarafından
Yanii öyle düşünüyorum canım başka açıklaması yok çünkü
0 oy
tarafından
Bir arkadaşım vardı aynen bu şekilde olurdu küçüğüm. Ateşi çıkardı karnı şişer catlayacak gibi ağlardı. Üç kere aynı kişiye denk gelince bu olay kendisinin iyi niyetli de olsa gözünün degdigine inandım . Görüşmeyi bir süre kestim baktım bi daha hiç öyle olmadı . Bende komple kestim . 
(357 puan) tarafından
İyi yapmışsın canım ama benim maalesef iletişimi kesme gibi durumum şuan için olamaz bende gözünün değdigine inanıyorum çünkü kendisi çok kız çocuğu istemiş ama 3 tane erkek evladı var kızımı severken de içinin yağları eriyor bence istemeden de olsa nazar ediyor
0 oy
tarafından
Nazar göz mü var acaba
(357 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum canım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 692 göst.
13 Mart 2022 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,276 göst.
13 Aralık 2018 Aile & Aşk kategorisinde 1903AşK (1 puan) tarafından soruldu