2,5 yaşında kızım ve 1 aylık oğlum var. İki çocuk postlarini okurdum, ben de şimdiye kadar yaşadıklarımı yazmak istedim. Hamileyken kızıma kardesi olacağını söylüyordum ne olacağını hep anlatıyordum. İlk gördüğünde sevdi şefkat gösterdi. Ama eve geldiğimizde ve benim kucağımda görünce çok kıskandı. İlk bir hafta çok zor geçti. Kızım hasta oldu ve hep beni istedi, bebegi kucağıma almamı istemedi, zor emzirdim. Zamanla alıştı. Ama hala babasının kucağına almasına kesinlikle izin vermiyor. Kreşe giderdi gitmek istemedi biz de zorlamadik. Ben de mutlaka kızımla özel vakit geçirmeye çalışıyorum o zamnlar cok mutlu oluyor. Şimdi hem seviyor hem kıskanıyor daha iyi. Eşim evden çalıştığı için bana çok destek oluyor. Yalnız kaldığım anlarda bazen çok zorlanıyorum. Ama küçükle büyük kadar vakit geçirmeme gerek kalmıyor, cunku hep ablasini izliyor. Küçüğü yetiştirmek daha kolay geldi o açıdan. İki çocuk yetiştirmek kolay değil ama yine de pişman değilim. Kardeş duygusunu tatmalarını istiyorum. Benzer durumda olanlar ilerleyen zamanlarda ne olacak paylaşırsa sevinirim.