0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (271 puan) tarafından
Kızlar devlete gidiyorumda 28 haftada doktoramı gitmeliyim doktormu test için yönlendiriyor

5 Cevaplar

0 oy
(30,123 puan) tarafından

Dr soylemismiydin uyuşmazlık var diye hamileliğin başında genelde yönlendiriyorlar

(271 puan) tarafından
İlk test yapıldı bide ikinci kez yapılacagını söyledi canım
-Reklam-
0 oy
(4,300 puan) tarafından
Evet canım özellikle o hafta git 
(271 puan) tarafından
Canısı nasıl oluyor tam olarak doktor yönlendiriyor tahlil oluyorum aonra sonucu felan doktoramı götürecegim nasıl iğne vurulacagım
(4,300 puan) tarafından
Ben devlete direkt gidip söylemiştim kan uyuşmazlığı iğnesi için gelmiştim diye, kan verdirdim ertesi gün sonucu aldım sonuca baktı, kadın doğum katına yönlendirdi orda yapmışlardı
0 oy
(5,136 puan) tarafından
Evet o hafta git doktor test yaptırır, sonra da igne olursun
(271 puan) tarafından
Canısı nasıl oluyor tam olarak doktor yönlendiriyor tahlil oluyorum aonra sonucu felan doktoramı götürecegim nasıl iğne vurulacagım
(5,136 puan) tarafından
Ben özelde muayene oluyordum, doktorum muayeneye gelmeden önce tahlil yap demişti 28 ci haftada, yapıp götürdüm benim hastanem iğne veriyordu 2021 senesinde 150 TL verdim iğne oldum. Sonucu doktora götürüyorsun canim negatif çıktığı zaman iğne oluyorsun onuda sen aliyorsun doktor sana reçete veriyor devlette böyle galiba. Ama iğne olucagin zaman yanında biri olsun zaten iğne olunca hemen kalk demezler biraz uzan diyorlar,beni sersemletmişti
(30,123 puan) tarafından
Testmi negatif çıkınca iğne olunuyor testin adı ne
(5,136 puan) tarafından
Evet ben 28 ci haftaya kadar her kontrolde yaptım adı indirekt coombs testi
(30,123 puan) tarafından
Anladım  cnm
0 oy
(154 puan) tarafından
Bende geçen hafta vuruldum iğneyi aynı gün test veriyor sun iki saate çıktı zaten iğneyi vuruldum geldim doktor zaten yönlendiriyor
0 oy
(14,991 puan) tarafından
28 haftada devlette kan veriyorsun sonuc icin gidiyorsun o yonlendiriyor alman icin ben kendim aldim gidip sonra acilden vuruldum dogumdan sonra da vurulmak gerekiyormus 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 115 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 894 göst.
0 oy
2 cevap 264 göst.
0 oy
1 cevap 82 göst.
24 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Helinnn (356 puan) tarafından soruldu

Kategoriler