0 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde (255 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sorun yukarda 1 yaş bebeğim var boy uzaması durdu alt sınıra yakın yemesi içmesi herşeyi yerinde ama artmıyor kan aydır aynı boyda korkuyorum da doktor 3 ay sonra tekrar getir dedi kan tahlilleri temiz hiç bir sorun yok ocean multi vitamini başladım ama onda da boy uzatıcı içerik yok kiloda almıyor ama kiloyu artık takmıyorum kullananlar memnun mu

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Boy ve kilo ölçümü nedir şuan ?
(255 puan) tarafından
8 kilo boy 69 lar sınıra yakın ve durdu boy uzaması kaç aydır bu şekilde
-Reklam-
0 oy
tarafından
Argivit biz kullandık ben memnun kaldim
(255 puan) tarafından
Boy uzatıyor mu yani bide kaç ay kullandınız
tarafından
Benim oğlanın boyu hep önde gidiyordu ben kilo için aldım ama boyu daha uzadı bir şurup zaten w aya yakın gidiyor
0 oy
(84 puan) tarafından
İki kızıma kullandım birine fayda etti diğerine etmedi benim kızım da kısa 2 yaş olacak 80 cm 
0 oy
(401 puan) tarafından
Cnm özel mesaj yazacaktım kapalı seninki.o yüzden burdan yazmak istiyorum.kusuruma bakma ama ben dün hastaneye gittim bebekle plasenta arasında bir aralık var dendi.sen de bununla ilgili post acmişsin çok uzun süre önce.acaba düzeldi mi yani doğum kolay oldu mu cevap verirsen sevinirim.ben korkuyorum 
(255 puan) tarafından
Sezeryan oldum sonradan bebeğin eşi yukarı çıktı ama bebek ters di makat gelişti sorun olmuyor yani korkmayıb

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 352 göst.
18 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
0 oy
3 cevap 1,124 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Emel12 (1,585 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 3,501 göst.
1 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤️Bir petek annesi❤️ (370 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,692 soru

24,114,466 cevap

333,163 kullanıcı

...