+1 oy
398 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,629 puan) tarafından
Solante güneş kremim var bebeğim 6 aylık ilk kez denize gidecez sürebilir miyim yada sulandırıp sürülür mü bilgisi olan yazabilir mi acil alamam erken cikacaz

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bebekler için kullanılan güneş kreminin içeriği farklı diye hatırlıyorum 
(2,629 puan) tarafından
Bilmiyorum sabah erken çıkacağız bulabilir miyim bilmiyorum bulursam alırım bulmazsam alternatif ariyorum
tarafından
Gittiğiniz yerde eczaneden alabilirsiniz aslında eczane bulunuyordur alternatif olduğunu zannetmiyorum
-Reklam-
0 oy
(5,426 puan) tarafından
Nöbetçi eczaneden alın bebek cildi çok hassas alerji olur
0 oy
tarafından
Nöbetçi eczaneden şuan bile alabilirsiniz. Denize gitmek ama güneş kremi sürmemek çocuğa karşı büyük bir hata. Lütfen ihmal etmeyin.
(2,629 puan) tarafından
Araç yok daha önce denize ve çok güneşe çıkmadık  ve ani karar oldu ihmal edecek olsam burda alternatif aramam en kotu ihtimalle diye ne yapabilirim diye düşünüyorum yinede teşekkürler
tarafından
Eee denize nasıl gidecekseniz, eczaneye de öyle gideceksiniz. En kötü gitmezsiniz..
0 oy
(2,523 puan) tarafından
Eczaneler var marketlerden al en kotu yanı .ıssız adaya falan mı gidiyorsunuz canim :))
(2,629 puan) tarafından
Abi karar verdik nöbetçi eczane için araç yok sabahta açık yer buluruz inşallah bulamazsak alternatif yol arıyorum canım olur mu diye

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 114 göst.
24 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Poyrazinannesi12233 (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
11 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugbax (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
0 oy
9 cevap 265 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,579 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,842 soru

24,050,018 cevap

329,620 kullanıcı

...