0 oy
244 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (145 puan) tarafından
Sabah işe gidip aksam eve gelip başı telefon dan kalkmayan kocanız varmi sizinde ne sohbet ne muhabbet var babalık karın doyurmak değil ilgi sevgi yok ruh gibi baba ruh gibi eş kusurunu yüzüne vurunca aksama kadar calisıyorum bi telefona bakınca sana dert oluyo diyo nefret ya

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız bu kaçıncı post herkes aynı dertten muzdarip kizlar silkeleyin su kocaları babalık kocalık bu değil bankamatik mısın sen de bana sen lazımsın para değil desene 
(145 puan) tarafından
Karakter yokken düşünce yokken cok dedim anlamıyor yada anlamazlıktan geliyor ben sizin eşeğinizim çalışıyorum yeter diyo bi yere gitmek ikna edene kadar bezdiriyo parası batsın
tarafından
Benim eşim bu ara para yetmiyo diye bi ise başladı fabrika işiydi kalite kontrol uydu yorucu bi işi de yoktu aslında ama 12 saat çalışıyordu 15 gün gece 25 gün gündüz arada vardiya değişimleri oluyodu onda da alışveriş yapıp getirirse şükrediyorum 12saat mesai 2 saat yol 14 saat dışarda eve gelir gelmez bi yatardı iş saatine 1 saat kala kalkardı 5 dk sigara 10 dk yemek 5 dk tekrar sigara bi wcye girerdi yarım saat ne etti 50 dk 10 dk da da giyinir çıkardı yüzünü görmedik oğlum babasına çok düşkündü o zamanlar küçüktu bi de çocuk küstü resmen normalde dışardan gelince üstüne atlayan çocuk yüzüne bakmazdi ben kendimi hiç hesa etmiyorum afedersin 3 ay çalıştı 3 ay o iş bile olmadı iyi kazandı yalan yok ama dedim senin işine başlarım çık işten bana sen lazımsın bsnkamatikten farkın ne senin dedim amcası sefti orda o referans olmuştu ise gereken aradım amca dedim boye böyle yüzünü görmüyoruz sefa'ya ağır geldi dayanamiyo çocuk küs yüzüne bakmiyo biz w senelik evliyiz afedersin bana sefa lazım para değil aradı batsın dedim kusura bakma dedim haklısın kızım essek herif o da o kadar mı boslanir 1 saat erken kalakamamis mi dedi eşim de dedi tama gitmeyin o zaman dedi kaldı öyle
(145 puan) tarafından
Ya bilmiyorum bakalım nolcak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Elinden telefonu çek ve açık açık konuş eşinle böyle koca böyle baba olunmaz diye
(145 puan) tarafından
Söyledim ben sizin eşeginizim çalışıyorum yeter diyo onun İcin babalık kocalık karın doyurma sadece 3 oglum var baba profili olarak cocuklarım onu ornek alacak diye cok korkuyorum
0 oy
(3,324 puan) tarafından
Nerdeyse aynıyız. 3 erkek çocukta dahil. Bide benimki benide yanında tutacak kendi telde yada müşteriyle konuşmakta. Asla bulamadım bi çözüm. Beni alana kadar ailen ,sana en iyisinden bi akıllı telefon alsaymış ya diyorum hatta
(145 puan) tarafından
Ye yemin
0 oy
(2,375 puan) tarafından
Bizde de aynı. Kızınca düzeliyor sonra yine aynı. Ee bende çocuk gibi dakika başı uyaramam ya. Akşama kadar zaten 3 çocukla telef oluyorum. Onların canı sıkılmasın diye onlarla habire ilgilenip kendimi geri plana atıyorum .eşimde öküz 
(145 puan) tarafından
Ah ah şu cocuklar olmasa basımi alıp gitcem

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 118 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Grc136513 (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 523 göst.
25 Aralık 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Zehra.. (1,784 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 721 göst.
6 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 265 göst.
13 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,173 soru

24,108,181 cevap

332,810 kullanıcı

...