0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (1,183 puan) tarafından
Bisiklet kullanmayı bilmiyor pedalları geri geri çeviriyor ileri çeviremiyor. Bu bir sorun mu. Daha öncede demiştim bu tür oyuncaklara çok merakı yok. Neden böyle anlamıyorum yaşıtları ne kadar güzel sürüyor ama o daha pedal çeviremiyor 4 tekerlekli bisikletten bahsediyorum bu arada

5 Cevaplar

0 oy
(15,089 puan) tarafından

Canım bizim kız da öyleydi ilk gün arkadan itip gösterdik şimdi 7 jant bisikleti denge tekerleği ile sürüyor. Destek olun öğrenir

image

(1,183 puan) tarafından
İnşaallah canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım sen ayaklarini döndür yardımcı ol arada öyle öyle öğrenir benimki de 3 yaşında 4 ay.falan oluyor öyle yapa yapa öğrendi şimdi uçuyor tek başına 
(1,183 puan) tarafından
İnşaallah 1 aya kadar alacağım bisiklet şimdi arkadaşlarınınkinde denedim ama suremedi o yüzden taktik biraz ben alınca cabalayavahim inşaallah
0 oy
(4,916 puan) tarafından
Öncelikle denge bisikleti kullandı mı çocuğun? O çok büyük hazırlık oluyor. İkincisi, bisikletin ağırlığına baktın mı kaç kilo? Bisiklet ağır olursa pedal çevirmesi zorlaşır. Benim oğlum yarın 3 yaş olacak, 2 teker sürüyor artık ama 1 yıldan fazladır denge bisikleti kullanıyor ve şuanki bisikleti 5,5 6 kilo ağırlığında pedallarla beraber. Bunu almadan önce bir bisiklet denetmiştik çok ağırdı çok zorlanmıştı mesela çevirmekte almadım o yüzden, başka araştırdım.
(1,183 puan) tarafından
Denge bisikleti dediğim 3 tekerlekli bisiklet mi
(4,916 puan) tarafından
Yok 2 teker ama pedalları yok. Kendi ittiriyordu.
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Yeni ise acele etme normaldir bende geçen sene aldım öyle elinde gezdirdi bu sene parkta etrafı 4 dönüyor alisti
0 oy
(5,192 puan) tarafından
Hafif olanları sürüyor ama.agir olan türleri suremiyor maalesef ya geri geri çeviriyor :)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 298 göst.
1 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.
13 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 462 göst.
0 oy
2 cevap 146 göst.

Kategoriler

1,470,502 soru

24,086,706 cevap

331,537 kullanıcı

...