Merhaba hanımlar sizle bir fikir alışverişi yapmak istiyorum. Eşim bir yerden iş teklifi aldı maaş olarak daha iyi şartlarda, biz şehir merkezinde oturuyoruz bir çok şeye yakınız ve burada ablam var, eşimin kardeşi biraz yakında oturuyor onun dışında 10 senedir oturuyoruz tanıdık falan belli bir çevremiz var. Eşimin aldığı iş teklifi buraya 1 saat uzaklıkta küçük bir ilçe , şuan oturduğum ev kücük ve balkonum yok ve biraz karanlık bir ev, oturduğum odada gündüz bile ışık yakıyorum. Çevremizde evler iç içe . Ama işi kabul edip taşınırsak taşınacağım yerde evler daha düzenli ve daha yeni binalar var. Şuanda oturdugum ev eski bir bina ve yaptıgım temizliği bile göstermiyor. Fakat taşınırsak oradada tanıdığımız hiç kimse yok, burada en azından ablam var sık sık görüşürüz ve bir işim olduğunda çocuklarımı ona bırakabiliyorum çocuklarımda ufak biri 22 , diğeri 5 aylık. Varmı böyle olan yada siz nasıl düşünürdünüz , eşim istersen gidelim dedi , bende bilmediğim bir yer olduğu için cevap veremedim kafam karıştı, gidersek maddi olarak daha rahat olucaz fakat kimse olmucak alışabilirmiyim bilmiyorum, bir işim olursa çocukları kime emanet ederim.