0 oy
206 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,016 puan) tarafından
Kızlar şimdi benim korunmasız iliskimin üzerinden 9 gün gecti ama alt karin ağrısı ve kasik ağrısı yaşıyorum bide goguslerim içeriden sızlıyor böyle emziren anneler bilir süt dolunca memelere bi sızı girer ya aynı öyle sanki sütüm kaynıyor gibi Bi sizlama oluyor akintim da var fakat ben hemen adetij ertesi günü ilişki yaşamıştım bunları yaşayan var mı 

8 Cevaplar

0 oy
(305 puan) tarafından
Gebelik testi yap 
(1,016 puan) tarafından
Ama adetime çok var daha adetin hemen ertesi günü ilişkiye girdiğim için 9 gün gecti adetime 13 gün falan vsr
(305 puan) tarafından
Cikar belli olmaz erken gebelik testi al istersen yada bekle  ben hamileyken kaşık ve meme ucu agrisi vardi
(1,016 puan) tarafından
2 3 gün daha bekliyim öyle yapiym bari
-Reklam-
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Kızceler bi cevap verin ya 
0 oy
(1,948 puan) tarafından
Ne desek yalan olur bilemeyiz ki psikolojik.de olabilir, gebelik de olabilir, mevsimsel de olabilir hersey olabilir yani. Mecbur bekleyeceksin bir hafta 10 gün kadar sonra kan verirsin 
(1,016 puan) tarafından
Yani alt karin ağrısı genelde sağ kasik ağrısı goguslerim süt doluyor sanki böyle ilk doğum yapınca süt kaynıyor bi sızı giriyor ya aynı öyle şaştım bende
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Yumurtlama döneminde olabilirsiniz benim o dönemde kasik ağrım çok olur 
(1,016 puan) tarafından
Ama daha önce de yumurtluyordum hiç böyle ağrılar yaşamadım tek sol kasik ağrısı olurdu hafif başka da belirttim olmazdı
0 oy
(2,121 puan) tarafından
Hakilelik  belirtisi bunlar
0 oy
(11,192 puan) tarafından

Canım yumurtla dönemindesin demişsin hiç yumurtlama döneminde böyle olmadı diye ama olabilir bu defada ağrılı geçiyordur benimde bazen öyle geçer bazende hiç ağrıli olmaz. Sperm 9 günde nasıl dolensinde ağrı yapsın daha yoldadır rahme doğru olsada:))

(1,016 puan) tarafından
Yani korunmayı brakir bırakmaz yumurtlama ile alakalı böyle Bi değişiklik şaşırttı açıkçası bu arada hamile kalınca ck erken öğreniyorum ilk gebeligimi adete 8 gün kala öğrendim idrar testi ile peşinden kan vermiştim o yüzden olabilir mi acaba dedim onda da göğüs ağrısı vrdi ama kasık ağrısı falan yoktu :)
(11,192 puan) tarafından
İstiyorsan Rabbim nasip etsin inşaAllah vardır
0 oy
(3,219 puan) tarafından
Yani regli iken mi ilişki yaşadın? Adetin hemen ertesi günü ilişki yaşadık demişsin adetli şekilde gerçekten ilişki mi yaptın
(1,016 puan) tarafından
Adetin son günün ertesi gününden bahsediyorum yani abdes aldığım günden
0 oy
(599 puan) tarafından
Yumurtlama dönemi olabilir bazen benim de öyle ağrılarım felan oluyor 
(1,016 puan) tarafından
Hamileyim canım o gün yunurtlaydi muhtemelen
(599 puan) tarafından
Hayırlı olsun canim benim sağlıkla gelsin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 211 göst.