0 oy
574 göst.
Diğer kategorisinde (6,340 puan) tarafından
Kızım 4 yaşında saçları çok kıvırcık sert normal BİM'in ki hiç memnun değilim saç kremide ipekigin ki .braz sürüyorum tariyorim bide arada Dalin saç sprey sürüp tariyorim arkadsim bir buçuk yaşındaki kızının saçına bioblas şampuan ile yıkıyor çok canlı saçları çocuğun byle sanki yeni yikanmiş gbi kendimde hobby şampuan kullanyorim kızıma da kullansammi

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kızıma Dalin kullanıyorum saç kremi Elidor durulanmayan kullanıyorum bizimde kivircik
(6,340 puan) tarafından
Valah ipek kullanyorim saç kremi taryorum bol su dokuorim snra
-Reklam-
0 oy
(833 puan) tarafından
Kizim 5 buçuk yaşında hala jansins baby kolay tarama sampuani kullanıyorum bide dalin tarama spreyi 
(6,340 puan) tarafından
Şampuan nerde satliyor
(833 puan) tarafından
Ben  bursadayim canım burda furpa.market var ordan alıyorum başka yerde nerde satilir hiç bilmiyorum migros ta falan olabiir ama şimdi baktım trendyolda var söz dinleyen saçlar yeşil kutulu şimdi koycam resim
0 oy
(213 puan) tarafından
Dalin kullaniyorum 4.5 yas
(6,340 puan) tarafından
Uniy bayb sanki daline göre daha guzel
(213 puan) tarafından
Ille de Dalin kullanacağım diye bir şey yok tabii ki de Uni baby kullanıyorum Bazen hangisi elimin altındaysa
0 oy
(2,386 puan) tarafından
İlk mustela sonrada daline geçtim daline geçince baya bir iyi oldu saçları
(6,340 puan) tarafından
Öylemi blmiyorum ben bı ara kullandım uniy baybi çok memnun kalmistim
0 oy
(14,986 puan) tarafından
hobby mi kullanacaksin ? jhonsins baby var ya onun pembe sampuani vad o cok guzel 
(6,340 puan) tarafından
Onerde satliyor
(14,986 puan) tarafından
nasi yani hobby kullanma da
0 oy
(6,991 puan) tarafından
Dogdugundan beri dalin kullaniyoruz canım 
(6,340 puan) tarafından
İşte biz çok degistrdik
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Kesinlikle çocuklarınıza saç spreyi kullanmayın çok zararlıymış benim kızında saçları kıvırcık suyla ıslıyorum yavaş yavaş tarıyorum şampuanda Dalin kullanıyorum
(1,543 puan) tarafından
Canım çok haklısın bende duydum bunu içindeki bir .madde çok zararliymis
(6,340 puan) tarafından
Neden zararlı
(1,543 puan) tarafından
İçinde kerstaninmiydi onun gibi biseydi ismi o madde varmış ve bu zararlı biseymis çocuklar için int arastirsan daha iyi olur
0 oy
(2,384 puan) tarafından
Ben kızıma Sebamed kullanıyorum çok memnunum kızımda kıvırcık ama karışık sert değil 
(973 puan) tarafından
sebamedin içeriğinde kanserojen mad var cnm bnde kullamıyoduö bıraktm şu an siveno kullanıyorum
(2,384 puan) tarafından
Hangi kaynakta yazıyor bu
(973 puan) tarafından
sebamedin içerği diye aratın.içerpindeki kimyasallarda tek tek ne işe yarıyı onları da araştırın görğrsünüz
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Agarta kullanıyorum hem içeriği tertemiz hem yumuşacık yapıyo 
0 oy
(1,248 puan) tarafından

Banyo da dalin kullanıyorum, saç kremi elidor. Dışarı çıkınca da Hindistan cevizi yağı sürüyorum pantenin :) bide ayrı uni baby fıs fısı var normal günler için. Benimkide kıvırcık 

0 oy
tarafından
Kızıma dalin kullanıyorum saçları kıvırcık ama öyle sert değil heme  açılıyor 
0 oy
(2,933 puan) tarafından
Vücuduna mustela saçlarına dalin
0 oy
(3,341 puan) tarafından
Kizim yok ama 2 oglum var onlarada johson baby kullaniyorum
0 oy
tarafından
3 yaşında doğduğundan berli daline devam
0 oy
(7,274 puan) tarafından
Dalin kullanıyorum boykot öncesine kadar Elidor un kremini kullanıyodum boykotdan sonra bıraktım dalının saç spreyini aldım onu kullanıyorum 
0 oy
(3,553 puan) tarafından
Incia kullaniyorm e bbekte denk geldikce aliyorn
0 oy
(2,272 puan) tarafından
Sebamed cnm. Zaten çok uzun gidiyor.  Banyoda kendi saç kremimle  tasarım mutlaka 
0 oy
(15,094 puan) tarafından
Bubschen kullanıyordum iç piyasada bulmak çok zor artık. Musteladan memnun kalmadım kepek yaptı. Sebamed kullanıyorum. Bebekken bıobaby kullandık bir süre hem uygun hem de güzeldi saç kremi değil de sprey kullanıyoruz arada ama pek içime sinmiyor dalin
(2,384 puan) tarafından
Sebamed içeriği temiz değilmiş benim yoruma yazmış bir arkadaş sizin bir bilginiz varmı bende Sebamed kullanıyorum da
0 oy
tarafından
Doğduğundan beridir sebamed kullanıyorum . Şu an 19 aylık dalin alerji yapıyor bir ellerini dışarıdan gelince yıkama sabunu olarak kullanıyoruz hep sebamed 
0 oy
(882 puan) tarafından
Saçları yumuşak olsun istiyorsanız. Hindistan cevizi yağı kullanın duştan sonra ıslakken bir kaç damla avucunuza alın uçlana yedirin aynı şekilde tatlı badem yağıda iyi geliyor kuruyunca yağlı gibi durmaz ama dediğim gibi bir kaç damla yetiyor. Kimyasal ürünlere bukadar erken başlamayın derim tabiki siz daha iyi bilirsiniz ben sadece fikir vermek istedim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 514 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,340 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 926 göst.
15 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Eyvallah (285 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 708 göst.
28 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 37 göst.