0 oy
273 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından
Anlasmali boşanmada duruşma yapildi karara cikti iki ay oldu hala resmiyette soyadim degismedi fakat ben nafaka falan hakkimdan vazgectim simdi pisman oldum ve aralikta aldatilma olayi oldu elimde belli bi kayit yok sadece kisinin tel numarasi var ve kullandigi hat annenisinin üzerine kayitli ve kadinla olan konusmalarim mevcut ocakta watsap üzerinden tekrar eski sevgilisini aradi onunda numarasi var tekrar bunlari ekleyebiliyormuyum acil bana bu islerden anlayam biri lazim.

4 Cevaplar

0 oy
(2,972 puan) tarafından
Post yukarı 
-Reklam-
0 oy
(14,986 puan) tarafından
burda zor bulursun xanim avukati 
(13 puan) tarafından
Haklisin canim
0 oy
(3,436 puan) tarafından
Kendi isteginle vazgecmissin nafakadan ablamdan böyle yaptı sonra çok pişman oldu geri dönüşü olmadı ama cocuk varsa cocuk icin alırsınız 
(13 puan) tarafından
Aynen cocugum var onun icin alabilirmiyim peki ne yapmam lazim
(1,362 puan) tarafından
İştirak nafakası davası açacaksın canım çocuk için başta istemesende sonra alabilirsin.ve her yıl Üfe oraninda artırması için madde koydur hakime .yoksa kuş kadar kalır yıllar geçtikçe nafaka
(13 puan) tarafından
Canim anlasmali bosanma oldu ama tekrar imza atilmadi resmiyette hala evli görünüyorum ona ragmen bi hakkim yinemi yok
(1,362 puan) tarafından
Son imzayi bekliyorsunuz anlaşılan .kendinize isteyebilirmisiniz nafaka şu pozisyonda bilemiyorum avukat lazım danışmak için ama çocuğunuz için dava açmak iicin kendiniz başvuru yaparsınız mahkeme sonuçlanınca fazla bir harci yok en fazla 5 bin masrafı var avukata da gerek yok iştirak nafakası için.
(13 puan) tarafından
Aynen ama 2.5 ay oldu ilk imzalari atali aslinda ikincisi icin gitmistim karar cikmamisti hakime hanim yoktu e devlette baktim öyle grdüm.Tamam anliyorum tsk ederim cvplariniz icin
0 oy
(17,161 puan) tarafından
Zaten bosanmişsiniz aldatmayla ilgili falan bişey yapamazsin artik. Boşanma protokolünde haklarından vazgectiysen nafaka yada tazminat davası açamazsin. Eğer haklarım saklı kalsın gibi bir ifade eklettiysen yeniden nafaka davası açabilirsin. Soyadın kendi kendine değişmez. Gidip nüfusa sen işleteceksin. 
(13 puan) tarafından
Aynen vazgectim uzatmak istemedim beklemek istemedim feragat ettim hemde anliyorum peki cocuk icin alabilirmiyim ?
(17,161 puan) tarafından
Çocuk için nafaka alabilirsin ama kendi hakkindan vazgeçtiysen alamazsin.
(13 puan) tarafından
Evet vazgectim maddi olarak destekcim yoktu dilekceyi o yazdirtti feragat yazdirmisti ama resmiyette hala evli görünüyorum tekrar imza atilmadi

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 958 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevgiselamn (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,635 göst.
+14 oy
48 cevap 2,275 göst.
18 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nzlfatihkayabasi (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 287 göst.
6 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ezgibbb (531 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,108 soru

24,094,082 cevap

331,954 kullanıcı

...