0 oy
85 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (53 puan) tarafından
Kızlar 4 yaşında oğlum var buuyik tuvaletini tutuyor 1 hafta boyuncs küçükte sıkıntımız yok onu kendi gidip yapyor ama büyük olunca gece bez bağlıyorum çünkü kalktığında altına hep çiş yapmış oluyor bez bağladığmk görünce kakasını beze yapyor bu zamanla geçermi gel tuvalete yapalım diyorum hayr diyor aglyor

1 cevap

0 oy
tarafından
1.si 4 yaş çok geç eğer özel durumu yoksa 3 yaşına kadar tuvalet eğitimi kesinlikle tamamlanmış olmalı

2.si tuvalet eğitimine başlamadan önce tuvalet alıştırma süreci olmalı anında tuvalet eğitimine baslamak cocukta korku ve travma yaratır

3.su bez bi kere çıktı mı yok altına kaçırıyor yok her tarag söyle böyle oluyor diyerek asla baglanmamali coccukta kafa karışıklığına sebep oluyor

4.su tuvalet eğitiminde kacirmalar 1 yıla kadar gayet normaldir sabır ve istikrar gerekir
(53 puan) tarafından
Tam 4 değil aslında Kasım'da 4 olacak gece takmadım 2 ay boyunca altına yapıp usutuyir bundan dolayı mecbur kaldim
tarafından
Genede geç kalmışsın canım usutsede başka biseyde olsa nolursa olsun bez takmamalisin çocuğun kafası karıştığı için tuvaletini soylemiyor gece bez takma gece yatmadan 1 saat önce sıvı vermeyi kes gece 3 4 arasi tuvalete götür
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 195 göst.
7 Mart 2023 Diğer kategorisinde -Minik mucizem- (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.
14 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minigim49 (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
19 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,818 soru

24,090,749 cevap

331,732 kullanıcı

...