0 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde (14,126 puan) tarafından

Balkon mutfak arası nasıl olmalı bızım yarım duvar örülmüş üstü cam yanına kapımı yoksa eşim istersen duvarı yıkar ful cam kapıda olur mesela ıkı fotoğraf atıcam ıkı şekilde de sizce hangisi kullanışlı olur

image

image

7 Cevaplar

0 oy
(14,126 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

Bak cam dediğim böyle ben hemen cam bitiminden tezgahı koydurcam l şeklinde dönecek camın dıbınden ankastre koydurmayı düşündüm

(825 puan) tarafından
Ay çok güzel olur
(14,126 puan) tarafından
Çok tşk ederım canım fikirde verdiğin için inşaAllah tamamen biteceği günler de gelirde paylaşırım.. Bugün ilk defa gördüm kafamda bır sürü plan belirlendi çok heyecanlı ne bilim:))
(825 puan) tarafından
Ay insan heycanlanmaz mii en doğali bu zaten. İnşallah bir an önce bitmiş halini atarsın da içinde huzurla çay demler içersin
(14,126 puan) tarafından
Allah razı olsun güzel duân için çok saol çok :))
-Reklam-
0 oy
(14,126 puan) tarafından
Şunuda belirteyim  bır cam daha var balkonda dış cephe tarafında yanı
(801 puan) tarafından
İlk daha güzel bnce
(14,126 puan) tarafından
Daha kullanışlı olur dimi düz cam silmesi daha kolayda olur
(801 puan) tarafından
Temizlik açısından güzel bnce hiç kullanmadım fikrimce
(14,126 puan) tarafından
Bencede öyle  düz cam sonuçta:)
(801 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
(825 puan) tarafından
Benimki birinci fotoğraftan ve ben çok memnunum. Duvarlı kapılar kalmadı artık yeni yapıların hiç birinde 
(14,126 puan) tarafından
Pekı canım birşey sorcam perde falan kullanıyomusun hanı balkonda mesela oturan erkek falan misafir olunca mutfağın gözükmesini ıstemem
(825 puan) tarafından
Evet boydan perde var istersen fotoğraf atabilirm çok rahat
(14,126 puan) tarafından
Çok sevinirim canım atarsan
0 oy
(825 puan) tarafından

image

image

Hem kapalı hem açık attım 

(825 puan) tarafından
Çok da güzel olur. Güle güle kullan inşallah
(14,126 puan) tarafından
Bıde tezgah üstü cam koyulmuş tezgahında yerini belirledim hanı daha inşaat hâli olduğu için cam, silmesi zor olacağı için sevmiyorum öyle
(14,126 puan) tarafından
Allah razı olsun canım saol:)
(825 puan) tarafından
Hiç de zor değil benim tezgah üstü cam da var istersen öyle de resim atarım inan içim açılıyor yemek yaparken mutfakta
(14,126 puan) tarafından
Kız zahmet olacak ama sevinirim vala
0 oy
(825 puan) tarafından

image

image

tezgahi silerken birde cam beziyla cami boyunun yettiği kadar Şili ediyorum bitti gitti
(14,126 puan) tarafından
Gayet güzel canım güle güle kullan sende bak bende resım attım cam bıraz daha büyütülecek tam o camın dıbınden tezgahı başlatıcam ankastre koyulacak l şeklinde dönecek camın önünde bısey olmasını istemiyorum çünkü
0 oy
tarafından
Bunun yerine sürgülü kapı kullanabilirsin hem mutfak gözükmez hem alandan tasarruf sağlarsın
(14,126 puan) tarafından
Büyük ihtimal öyle yapıcaz canım
tarafından
Evine misafir geldi diyelim balkona çıktılar o an mutfak dağınık o şekil gözükmesi seninde moralini bozar camlı yerine sürgülü kapı her zaman daha avantajlidir hem mahremiyet hem alan tasarrufu acisindan
(14,126 puan) tarafından
Canım sürgülü cam kapı yaptırsam da zaten güzel bir tül perde kullanırım ıcerının gözükmesini istemem
tarafından
Sen bilirsin elbette ama pişman olursun cam kapıdan eski evimiz öyleydi ben bekarken 31 daireli apartmanda herkes sikayetciydi hem temizlik hem mahremiyet açısından
(14,126 puan) tarafından
Daha var canım yapmamıza imkan varken bakıcam modellere tşk ederim fikir verdiğin için:)
0 oy
(14,126 puan) tarafından

Kaç kişi görüyor ama cevap veren 6 :angry:

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 125 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 217 göst.
21 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,825 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 184 göst.
26 Nisan 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Emellllsdkkk (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 394 göst.
5 Mart 2024 Diğer kategorisinde Aslı saray (398 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,826 soru

24,077,808 cevap

331,039 kullanıcı

...