0 oy
464 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (532 puan) tarafından

image

bBUGUN 31 ARALIK MEKKENIN FETHI BOYLE GUZEL BIR GUN DE NE NUALI NE  PARTISI    BOYLE BIR GUNDE  :)

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Aynen katiliyorum abdestimi aldım kuranimi okucam beş vakit kilamiyorum ama namazımi da kilip rutin bi aksam gecircem cekirdek ailemle :)
(532 puan) tarafından
Ohhh ne guzel Allah kabul etsin canim   hem ne gerek var bosu bosuna boyle seyler yapip gunaha girmeye  ya ben hic sevmem   ne yilbasi kutlamsi ya bizim dinimizde boyle bisey yok cunki bu gevurlara ozeniyo bizim milletimi aaa hadi bizde kutlayalim bi pasta alalim kuru yemis alalim sapka alalim   oleceksin ac yasin oku desen biri kalkip okumaz Allah islah etsin  kutlayanlari
tarafından
Denk gelirse yemeğe çağıran falan olabiliyor iki yıldır evimizdeyiz özel bisi yapmadık ama ilk yıl amcamlarda toplanmıştır yemek yiyip çay içip kuzenlerle kutu oyunu flan oynamıştık zaten bi araya gelince hep yaptgimiz şey yilbasindada heskes tatil olunca fırsat değerlendiriliyor ama öyle yılbaşı diye extra abartmaya gerek yok
(532 puan) tarafından
Aynen yok canim   o insanlarin bir araya geldipde yaptigi seyler saten ama eksta yemekler hazirlatim o gune hazirlanmaya karsiyim beb ya ne biliyim herkezin kendi dusuncesi tabi
-Reklam-
+1 oy
(6,775 puan) tarafından
Ne kadar da doğru söylemiş peygamber efendimiz s.a.v❤❤
(532 puan) tarafından
Yok kuzum bu gunde kimseyle tartismaya giremem hem ne gerek var   herkez nasil yetistiys eoyle gidiyo tabi      kuzum ❤❤
(6,775 puan) tarafından
Yürek bulandirmak yazmış ya ☺☺tövbe ya rabbim ❣
(532 puan) tarafından
Aynen benimde biraz moralim ona bozuldu yurek buzmek olurmu hic  ne guzelbirgun bugin mekkenin fethi ama ne diyim kuzum rabbim  goruyo canim :)❤❤
(6,775 puan) tarafından
Sana tartışma diyorum ben tartışmaya giriyorum ☺☺hahah ne biçim iş anlamadım kız ❤❤❤
(6,775 puan) tarafından
Yılbaşı ağaci paylaşmış güzel linç yiyor bizee gerek kalmadı kuzum☺☺
+1 oy
(1,456 puan) tarafından
Evet canım Allah kısmet ederse bizde eşimle bol bol kuran okuyacağız inşallah 
(532 puan) tarafından
Ayyy  masallah size canim rabbim kabul etsin insallah ne guzel dusunmussunuz     canim ♡:)
(1,456 puan) tarafından
Biz 3 yıl başı geçirdik eşimle. Hem kuran okuyarak gittik yeni yıla :) Allah herkese nasip etsin
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Bence canim herkesin kendi karari var kutluyanlarda var aramizda biride ben boyle resim sadece yurek bulandirmak olur herkesin kendi fikri var  yasgi duymak gerek kurandada yil basi kutlamak gunah diye bisey gecmiyo biz azeriler her sene kutluyoruz 
(532 puan) tarafından
Ya tabikide herkezin kendi  fikri ben kimseye yilbasi kutlamayin falan demiyorum  canim      bu sadece benim kendi fikrim     bence resim yurek bulandirmak icin degil    cunki bugun gercekten mekkenin fethi   bu herkez icin onemli olmaya bilir  ama elhamdurillah benim icin cok onemli birgin yilbasindan cunki beni yarin yilbasi kurtarmicak  herkezin kendi dusuncesi fikri senin fikrinede saygi duyuyorum
(1,754 puan) tarafından
Tabikide canim bende senin fikrine saygi duyuyorum yurek bulandirmayida ben kotu anlamda degil gordum uzuldum anlaminda soyledim icimde bi burukluk oldu ondan gercekten bende saygi duyuyorum
(532 puan) tarafından
Tabi canim yok kiz bende yanlis anla diye soylemedim saten onu   herkezin  dusuncesi fikri farkli tabi canim
(6,775 puan) tarafından
Yürek bulandirmak nedir nermincigim Allah'ın aşkına bugün yabancı larin önemli bir günü olabilir biz MÜSLÜMANLARIN DA önemli bir günü. Ne yapmamız gerektiğini hatırlatıyor canım. Herkesin kendi fikri.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 680 göst.
14 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde ❤Esra❤Mustafa❤Eren❤ (6,074 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 326 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Gonul yaram (1,117 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 462 göst.
17 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Biricik yavrusum (1,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 548 göst.

Kategoriler

1,468,096 soru

24,053,768 cevap

329,813 kullanıcı

...