0 oy
924 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (305 puan) tarafından
Görümcem bizde bir kaç gündür eşiyle ziyarete geldiler. Eşimle görümcem konuşmuyordu ben barıştırdım. O yüzden geldi. Eşim görümcem geldiğinden beri sürekli bana bağırıyor yani ya da denk geldi bilmiyorum. Ama sonuçta onun eşini ilk defa tanıyoruz ve tanımadığı birinin yanında yapıyor bunu. Dün soğan kavurması istedi benden çok açım falan dedi. Bende hızlı hızlı yaptım o yüzden. Soğanlar çok büyük olmuş küçük olmalıymış falan diyor bana bir elim kızımda onu yediriyorum bende. Neyse onların yanında bağırdı bana ben yemem bunu yapamıyorsan söyle diye bende kendin yap o zaman dedim ona. Neyse işe giderken yüzüme bakmadı geldi yine bakmadı. Bende konuşmaya çalıştım. O da konuşmadı benimle hiç. En sonunda da bağırdı yine küfür ederek ben normal konuşuyordum o bağırınca bende sinirlendim. Şöyle düşünün birine bişey anlatıyorsunuz elinde telefon sadece ona bakıyor sonra siz de sinirlenmez misiniz? Neyse görümcemle eşi uyandı sesine. Onlar uyanınca benim üstüme yürüdü bu seni öldürürüm dedi yamulturum seni dedi neyse bende korkmuyorum senden dedim o da o yüzden mi abini arayıp yalvardın geçen gün dedi bana. Onların yanında ama. Sonra benim annem buraya gelecek bir süre burda kalacak annen gelmesin istemiyorum dedi bana. Neymiş ben onun kardeşinin yanında kavga etmek istemediğim için o da benim annemi istemiyormuş. Akşam yine aynı muhabbet içeride hepsi televizyon izliyordu bende mutfakta tek başıma oturuyordum. Görümcemin zoruyla geldi benim yanıma. Yine bağırdı bu sefer ben gittim peşinden yine bana abine yalvarırsın dedi dişlerini yerinden sökerim mökerim diye bağırıyor bilmem ne yaparım senin çenenin yayını diyor hele annen buraya gelsin sende onunla beraber gidersin diyor. Üstüme yürüyor bir yandan da ama görümcemin eşi de tutuyor bir yandan onu. Giderken de sabah geldiğimde de aynı devam et ben ne yapıyorum gör falan dedi benim artık aklım bana yetmiyor ne yapacağım kızlar 

23 Cevaplar

0 oy
(9,920 puan) tarafından
Sorman hata bebegım annene durumunu anlatacaksın ben bıtırmek istiyorum diyeceksın. Adamın zerre saygısı sevgısı yok sana karşı
-Reklam-
0 oy
(164 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm bu kadarda pes vlla ne denir bilmiyorum:((
0 oy
(10,354 puan) tarafından
Eniştenin yanında olmasını bırak genel olarak öyle olmaması gereken şeyleri yapmış kocanız öyle erkeklere **** oluyorum 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 771 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 908 göst.
16 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 500 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 180 göst.
5 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Karanliksanri (94 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,959 soru

24,079,487 cevap

331,106 kullanıcı

...