+1 oy
334 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

13 aylık bebeğim.. 9_10 gündür ishallık ve ateş var 2sefee serum taktılar ilaçlar verildi dün özel Bi hastaneye gttik doktor ilaç yazdı neyse gece yine ateşlendi baya 40 ı buluyor ateşi şurup la ılık su ile sabaha karşı düşürüyorum gece kalktığım ateşi vardı hemde yüzü ve gözleri baya şişti sabah ta vücudun da böyle kızarıklık lar çıkmış banyo ettrdim şimdi ilaç alerjisi değil dedi doktor yeni başladı çünkü dedi bide heryerinde olur dedi bebeğimin yüzün de ve karnın da sırtında var bacak ve kollarında yok enfeksiyon be ateşten olabilir dedi başına böyle bir şey gelen varmı şaşırdım kaldım iyice ihsllik geçmedi bide bu üstüne oldu 

image

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
6. Hastalıga benziyor. Araştırmanızı tavsiye ederim. En büyük ayırt ediciliği, 4-5 gün yüksek ateş, akabinde böyle döküntülerin olması. İshalde görülebiliyor. Eğer 6.hastalık ise ateşi yarın falan düşer. Döküntüler çıkınca ateş kayboluyor. 
(225 puan) tarafından
Kesinlikle bzidede önceki 2 gün ateş olup sonrasında döküntüler oldu
tarafından
Doktor dün dediki ateşi 3gün sürebilir.. Dediğiniz doğru olabilir
-Reklam-
0 oy
(2,763 puan) tarafından
Viral enfeksiyon kaynaklı olabilir. Benim kızımında başına gelmişti
(2,763 puan) tarafından
2 hafta sonra tamamen geçti şükür.
tarafından
Ay baya sürmüş
(2,763 puan) tarafından
2 hafta kimse ile temas ettirmedim. Enfeksiyonlar bulaşıcı
tarafından
Bugün çocupun her yerine dağıldı ve artte
(2,763 puan) tarafından
Farklı doktora götür canım. Belki başka bir şeydir.
0 oy
tarafından
Bilen yokmu ya 
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Ateş çıkınca uzun süre ateş sonunda böyle oluyor bacım geçiyor sonra
(4,583 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benim kız da çıkarmıştı ondan 24 saat içinde geçiyor başka yerinde çıkıyor çıkmayan yeri varsa öyle öyle 3 gün kadar gidiyor bizimki parça parça olmuştu senin belki hepsi kaybolur yarina
tarafından
Sırtı karnı boynu yüzünde var kolları ve bacaklarında yok
(4,583 puan) tarafından
Bizimde ilk yüzünde çıkmıştı sonra gövde sonra kol bacak muhtemel yarın kollar bacaklar olur gövde geçer Allah'ın izniyle öbür gün biter
tarafından
İnşallah canım
(4,583 puan) tarafından
Allah'a emanetsin canım geçmis olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 498 göst.
0 oy
4 cevap 385 göst.
0 oy
5 cevap 137 göst.
0 oy