direk konuya gireceğim biz ailesiyle birlikte oturuyoruz haliyle herkese özeniyorum eşimle birlikte yemek yemek bı yere gitmek kahva içmek baş başa herşeye özeniyorum baş başa kalmak istiyorum iki üç gün önce çiğ köfte yemeye gidelim dedim evdekiler bişey der diye korkusundan bir gün akşam gideriz dedi tamam dedim bugün dışarı gitti bende geleyim dedim yok dedi akşam gidelim birlikte dedim yok dedi gelirken çiğ köfte almış gelmiş ablasıyla bana bende surat yaptım ben basa basa gidip yemek istiyorum evdekilerle yemek istesem al gel yiyelim derim dedim aldı çiğ köfteyi fırlattı senin de Allah belanı versin evdekilerin de dedi seni düşünüp aldım geldim surat yapiyon dedi benim amacım baş başa gitmek yemek dedim şimdi küstü benimle suçlu ben miyim eşimin belirli hapları var ablası bizde kalıyor bı ablası diyor bı annesi hapı yuttu mu sanki ben eşi olarak düşünemiyorum eşim düşünüyor niye demiyosun dedim niye diyim düşünmeleri sucmu diye bağırdı
Hap konusunda tabi ki ablası annesi de düşunebilir içti mi diye sorabilirler burda haksızsın.
1,487,585 soru
24,318,076 cevap
345,169 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın