+6 oy
1,993 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,712 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız umarım iyisinizdir Rabbime şükürler olsun ben biraz daha iyiyim kendime gelmeye başladım  yarın son endoskopim var eğer bi sorun yoksa eve çıkıcam ama evden tedavim devam edecek :wassat:

NE OLDUĞUNU MERAK EDENLER İÇİN ÖZET GEÇEYİM.

Bilenler vardır ben geçen ay Safra kesesi ameliyatı oldum ve o sırada doktor bagirsagimi kesmiş ama fark etmemiş git gide o kesik büyümüş midem dahi delinmiş birden ağrı ile ambulansla acile geldim ordan acil ameliyata alınmisim 1 hafta kadar yoğun bakım da uyutuldum bilincimi kaybetmişim şimdi bağırsağım dışarda torba takılı 5 6 ay bağırsaklarım dışarda kalacak ve o şekilde yaşamıma devam edicem rabbim kimseye yaşatmasın :(

NOT: Hamileliğim devam ediyor almak istediler ama bebeğin gelişimi güzel olduğu için kadın doğum kürtaja izin vermedi annesinin kalbi savaştı annesini bırakmadi o kadar ameliyatlara rağmen MAŞALLAH 

TOPRAK BEYDE SAKARYADA ANNEMDE 29 GÜN OLDU BURNUMDA TÜTÜYOR OĞLUM AMA YARIN ÇIKSAM DA Bİ 15 20 GÜN DAHA ANNEMDE KALACAK 

CEVAP YAZAMAZSAM KUSURA BAKMAYIN YAZAN DUA EDEN HERKESDEN ALLAH RAZİ OLSUN ✨ ⭐ ✨ 

70 Cevaplar

0 oy
(30,101 puan) tarafından

Rabbim şifa versin sana evlatina bağışlasın 

-Reklam-
0 oy
(163,331 puan) tarafından
allah sifa versin büşüm
0 oy
(25 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun, kolostomi ile ilgili medikalde bir süre çalıştım ondan dolayı bilgim var, zor bir süreç ama kapanacağı için sıkmayın canınızı, Allah beterinden korusun, inşallah tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz, hayırlı gecelerr
(6,712 puan) tarafından
MERHABA KOLOSTOMİ NİN NE GİBİ Zorluğu olacaktır bana
(25 puan) tarafından
Genelde takıp çıkarırken zorlanıyorlardı, tabi herkes zorlanacak diye birşey de yok, inşallah zor olmaz sizin içinde, zaten geçici bir süreliğine kullanacakmışsınız, niyetim sizi üzmek değildi, özür dilerim canınızı sıktıysam, Rabbim tez zamanda sağlığınıza ve yavrunuza kavuştursun inşallahhh
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Rabbim acil şifalar versin çok çok geçmiş olsun
0 oy
(713 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin rabbim birdaha yaşatmasın canım sağlıcakla bu süreci atlatıp evladını kucağına almayı nasip etsin rabbim
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Ben de seni merak ediyordum doğum yaptı mı acaba diye bayadır yoktum. Her iki ameliyat için geçmiş olsun. Allah'ım şifa versin
0 oy
(4,183 puan) tarafından
Vallahi hep aklımdaydın. Doktor hatası nelere mal oluyormuş. Rabbim tez zamanda sağlığına kavustursun inşallah canım benim 
0 oy
(2,056 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun ya rabbim scil şifalar versin vardır bunda da bir hayır bilemeyiz :(

0 oy
tarafından

Ayy cnm neler çekmişsin yaa . Allah yardımcın olsun dilerim bu günden sonra tüm güzel günler senin olsun . Allah'ım sana şifa versin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.<3

0 oy
(13,671 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Büşra daha şimdi okudum şuan nasılsın

İlgili sorular

+3 oy
28 cevap 1,287 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,762 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 929 göst.
0 oy
17 cevap 811 göst.
10 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,712 puan) tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 995 göst.
12 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,712 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,626 soru

24,061,347 cevap

330,158 kullanıcı

...