+1 oy
396 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
İyi akşamlar arkadaslar ben 23 yaşında iki çocukla kimsesiz ayakta durmaya çalışan bı anneyim çok şükür başardım iyi insanlar sayesinde burdan bir arkadasimiz sağolsun çok destek oldu Allah razı olsun ondan patatesime soganima kadar göndermişti idilt Allah razı olsun ondan bu postu acmamim sebebi her zaman umut var şiddet aldatılma görüp geçim derdinden göz yummak zorunda kalan hemcinslerim asla korkmayın Allah rızkı veriyor Allah hepimize hayırlı kapılar açsın bir çok merdiven aldım siliyorum çok şükür gecimimi devam ettirmeye çalışıyorum hepiniz allaha emanetsiniz iyi akşamlar 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kadın isterse başaramayacağı şey yoktur düşüncesindeyım her zaman. Allah yardımcınız olsun 
tarafından
Allah razı olsun gerçekten öyle mutsuz olup madiiyat yüzünden devam eden kadinlarimizda isalah istediği gibi mutlu olur
-Reklam-
0 oy
(7,200 puan) tarafından
Çok merak ediyorum güven nasıl oluştu 
tarafından
Ben evliydim ayrıldım eşimden iki çocuğumla o evindeyim yanlızım başka eve çıkmadım evliyken sürdüğüm kiralık evde yasmayaa. Devam ediom
(7,200 puan) tarafından
Anlaşmalı mi bosandiniz
tarafından
Çekişmeli canım hala devam ediyor dava ne nafaka verio ne bişey
(7,200 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
tarafından
Amin cümlemizin canim
0 oy
(8,709 puan) tarafından
Yanlizmı yaşıyorsun? 
tarafından
Ben ve iki çocuğum biri 5 biri 3 yaşında
tarafından
Kirada iki çocuğumla yaşıyorum destek olanlar sağolsun Allah razı olsun merdiven siliyorum eve iş alıp yapıyorum yetirmeye calisiyorum şükür geçici bu durum tek zorlukk cocuklarin küçük olması ise girersem bakicak kimse yok
(8,709 puan) tarafından
Vay be canım helal olsun valla... Bu devirde geçinmek çok zor kiranı ödeyebiliyosan ne mutlu sana.
tarafından
Evet canım ucu ucuna yetisiom çok şükür devletten de yardım aliom
0 oy
tarafından
İdilimin kanadı yok sadece Allah ondan razı olsun 
tarafından
Gerçekten yeri bende çok başka Allah ne muradı varsa versin idilin rabbim hiçbir acı gostermesin ona
tarafından
Idilim hem hemşehrim hemde iyi bir dostluk kurduk wp da görüşürüz
tarafından
Ne mutlu bize böyle iyi insanla karşılaştık gerçekten kanatsız melek

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,105 göst.
20 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,620 puan) tarafından soruldu

Kategoriler