0 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (42 puan) tarafından
Doğumdan geldim 2 gün sonra tansiyonum yükseldi hastanedeylen ve gebeyken hep tansiyonum düşüktü ama birden 14 15 16 çıkmaya başladı sezeryan oldum 2 gün hastanede yattım şimdi tansiyon ilacı başladılar 2 hafta kullanıcam başına böyle bişi gelen varmı nezaman düzeldiniz

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Başıma gelmedi bilgim yok

Ama sana çok geçmiş olsun canim 
tarafından
Kizzz ben ismine bakmamıştım dogurdun mu sennnn
tarafından
instadan da denk gelmeedim hiç
-Reklam-
0 oy
(9,921 puan) tarafından
Dogumdan sonra yaşanması baya ilginc olmus canım ben gebelıkte geçirmiştim dogumla bırlıkte azalarak bitti
0 oy
(163,582 puan) tarafından
ben gebeyken yasadim gebelik somrasi nasi oluyo
0 oy
(23,524 puan) tarafından
Benim gebelik zehirlenmesi mi bilmiyorum. Hamilelikte böyle bişey farkedilmedi. Ama doğumun ertesi sabahı hastanedeyken daha tansiyonum 20 11 oldu. Dilalti serum falan verdiler hemen. Bir süre sonra düştü. Benim normalde tansiyonum düşüktür. 10 5 11 6 falan çıkar yani. Baya kötü olmuştum. İkindin taburcu olduktan sonra eve girdim. Yine çok kötü oldum. Tekrar acillik oldum. Yine 20 11 olmuş. İlaç serum yine o gün bebeğimi emziremedim. Mama verdik. Sonra yavaş yavaş düştü. 15 lere falan çıktı ara ara. Ama şuan iyiyim şükür bir kaç hafta içinde düzeldi. Tansiyon ilacı kullanmadım 
(23,524 puan) tarafından
Doktorlar da şaşırdı tansiyon sorunum olmayıp doğumdan sonra artmasına.  Hastanedeyken dahiliyeye yönlendirdiler. Oraya muayene oldum. O doktor da anlam veremedi. Ben de doğumu suni sancıyla yaptım ondan olabilir mi falan dedim. Hee belki ondandır dedi. Salladı yani. Gönderdi beni. Ama ben de şuna bağladım bu durumu. Ben suninsanciyla yaptım doğumu ya. Doğumdan sonra da o serumla verilen suni sanciyi vücuttan atamadım. Çünkü idrara çok az çıkmıştım. Ona bağladım. Vücutta kalınca tansiyonumu çıkardı heralde diye düşündüm.
(42 puan) tarafından
Ben eve geldikten 2 gün sonra oldu benm en yüksek 16 oldu ama benim dil altı verselersw hep 15lerdeydi şuanda ilaç verdiler evde 13 14  kapalı karanlık odada dinlence. Dedi bana biraz stresde var ama benm anladğım tahlillerime baktım netten bakınca gebelik zehirlenmesinde karaciğer enzimlerine bakılıo fln benmki yüksekmiş yani gebelik zwhirlenmesi son haftamda çıktı sanırım oda doğumun peşine devam etti banada suni sancı verdiler bi gün ama kanala inmeyince sezeryan oldum bide onun ilacını yedim tam oldu
(23,524 puan) tarafından
Bence senin de geçer Allah'ın izniyle. Senin öncesinde de varmış yani. Bende yoktu bildiğim kadarıyla

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 439 göst.
1 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde ozlemm5561 (60 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 144 göst.
15 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Melek010101 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
0 oy
7 cevap 376 göst.

Kategoriler