0 oy
111 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (15 puan) tarafından
Kizim el ayak hastalığı oldu ne yaparsam acisi.hafifler doktora götürdüm ilaç yazdi ama evde yapalicegim birşey varmi

4 Cevaplar

0 oy
(15 puan) tarafından
Bilen yok mu
-Reklam-
0 oy
(825 puan) tarafından
Daha dün yazdim birine daha. İki kızım ayni anda oldu bu rezil hastaligi. İlaç krem fayda etmedi de tanıdığım aktarci kurutulmuş papatyayi demle onun suyunu ılık ılık pamukla sur her yerine dedi hemen yaptim Cook rahatlattı cocuklarimi. İkisininde hem ateşi dustu hem kaşıntısı acısı dindi
(15 puan) tarafından
Teşekkürler hemen deneyim bir gece inşallah
0 oy
(892 puan) tarafından
Maalesef yok canım. Duş alırsa rahatlıyor biraz. Geçen ay benim de oğlum atlattı 1 haftaya kalmadan geçiyor ama kremleri ve kaşıntı ilacını düzenli kullandık el temizliğine daha fazla özen gösterdik 
(15 puan) tarafından
Krem yazmadı tek antibiyotik ve ateş düşürücü yazdi kremi eczaneden alsam verirler mi acaba
(892 puan) tarafından
Bu hastalıkta antibiyotiğin geri yok canım. Araştırırsan her yerde bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor. Sizin doktor nasıl antibiyotik yazmış verme çocuğa boşuna bir işe yaramaz. Bize alerji ve kaşıntı için 2 tane krem bir tane kaşıntı için şurup ve ağrı kesici ateş düşürücü şurup vermişti. Başka bir doktora da götür istersen. Boşuna eczaneden pahalı pahalı alma
(15 puan) tarafından
Araştırdım evet geri iade ettim krem aldim yerine yarina randevu aldim bir götürcem sağolun yardımcı olduğunuz için
(892 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek. Ağzında boğazında da yaralar olmuş olabilir. Yemek yemiyordu bizimki ben de zorlamadım meyve ve meyve suyu hafif ılık çorbalar tavuk flan yaptım o günlerde yoksa hiç yiyemiyordu. Seninkinde de vardır diye söylüyorum olur da yemese üstüne düşme. Çok geçmiş olsun
0 oy
(1,997 puan) tarafından
Geçen sene kreşten bulaştı bize de onun tedavisi yok 10 günü iyileşir ateşi için ateş düşürücü verin demişti Dr.  Ağız yarası çok kötü oluyor evet yemek de yiyemedi benimkiler mizmizdi 2 güne geçer ama ağız yarası vücuttaki yaralar da 1 hafta ile 10 gün arası gibi geçiyor çok geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 62 göst.
+1 oy
6 cevap 126 göst.
9 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Kbr.068 (41 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 196 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ftm1907 (622 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 367 göst.

Kategoriler