0 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde (1,890 puan) tarafından
Evi yaparken 1 tane bilezik borç verdim 5 yıl oldu evde oturuyoruz.gecenlerde bileziği alma lafi olmuştu borcu bitsinmis kiraları toparlayıp öyle alacakmış. Geçen hafta kendine bilezik almış 2 tane benim mi piyasada yok.hani alacaktin ????????

3 Cevaplar

0 oy
(2,924 puan) tarafından
2 tane almışsın biri benim heralde deseydin.
(1,890 puan) tarafından
Uzaktan gördüm.ilk aldığı gün taktı demek ki takmıyor bilezik falan.cunku soracaz benimii nerde diye o benim gördüğümü de bilmiyor güya saklıyor daha geride de var bilezikleri ama para yoktan ağlıyor ben anlamıyorum nasıl bir kafa
(9,080 puan) tarafından
uarin oburgun dersin altunda dustu anne hazir fiyati dusmusken parLaei topladiysan alalimmi artmadan de
(1,890 puan) tarafından
Borçtan yakınıyor hâlâ borç bahane adamın içinde olmayınca ödemek zoruna gidiyor geline bı şey alması gurur hat safada
-Reklam-
0 oy
(321 puan) tarafından
Canım hangi kaynana borcuna sözüne sadık
tarafından
Ben kayınbabama vermiştim yani o istemişti. Kaynanam o bileziği yapana kadar konuşup durdu . Ver kadının bileziğini diye . İki seneyi buldu ama içim hep rahattı. Elinde olsa hemen yapacaktı .
(1,890 puan) tarafından
Benimkine kaç defa öyle fırsat geçti parası da var biliyorum.gercekten varmış ki kendine alabildi bana bı alamadı. Saklıyor bizden ama Rabbim öyle bı yerde göstersin ki onu bana kendi bile sasirsin söylemek zorunda kalsın
0 oy
(118 puan) tarafından
Ne bilim bişeye lazım para cıkısmadı borcunuz bittiyse bnm bilezigi alıver annede bnde onu oraya ödeyim de 
(1,890 puan) tarafından
Kasıtlı almıyor gururuna yediremiyor borcunu ödemek burnu kaf daginda biri kendisi de. Kendi dedi bana bileziği alırken  borç olarak Alıyorum odicem dedi.
(118 puan) tarafından
Ben işitirdim canım da bnm esim bu konuda cok fazla esnek kendi ailesinn borcu konusunda ama bnm ailemin borcu olsa hemn istetir bana

İlgili sorular

+2 oy
24 cevap 1,735 göst.
0 oy
21 cevap 774 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 467 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (10,002 puan) tarafından soruldu