0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
kizlar iki cocukla ehliyet alabilirmiyim sizce bebegim var 10 aylik digeri 3bucuk yasinda bi sekilde birini yanimda goturerek vs olur mu yoksa imkansiz mi birakacak kimse yok bu arada

6 Cevaplar

0 oy
(11 puan) tarafından
Açık konuşmak gerekirse olmaz. Hem yeni sürücüsün, Allah korusun bir yere çarparsın bebekle falan. Bu riski alma bebeğin biraz daha büyüsün.
(11 puan) tarafından
Hanımlar trafiğe çıkmasına gerek yok. Sonuçta orada bir eğitim alıyor. Ve direksiyon hakimiyeti şart. Araba sürecek. İki çocukla nasıl olacak? Doğruları söylemek ne zamandan beri felaket tellalı olmak oldu? Gideceği kurs parasını da boşuna vermesin. Hem oto koltuğu maliyetli bir şey. İki tane nasıl alıp da kursun. zaten çoğu kurs kabul etmiyor.
(12,062 puan) tarafından
Ne alaka Allah aşkına ? Tanıdığım bir sürü insanlar var çocuklu kullanıyorlar.  Araba yarışında yarışmayacak. Çoğu kadın şoför hız limitine uyuyor hatta yavaş gidiyor saçmalamayın
(11 puan) tarafından
Tamam hanımefendi en haklı sizsiniz iyi günler.
(12,062 puan) tarafından
Evet en haklı benim iyi günler :D
(9 puan) tarafından
evet haklisiniz cocukla gidemem ya buyumelerini beklicem ya da bir satligine falan babasi bakcak bakalim nasip tesekkuler.
-Reklam-
0 oy
(30,116 puan) tarafından

Çocuk.kabul etmiyorlar götürme gibi bir şansın yok maalesef bırakıp gideceğin biri varsa Gidip yazılabilirsin

0 oy
tarafından
Benimde bırakacak kimde yoktu . Eşimle gidiyorduk çocuklarla bir saat  falan oralarda bekliyordu derslerde . Sınavda da aynı şekil . Arabaya misafir alıyorlar ders sürüş sırasında ama bebek çocuk kabul etmiyorlar. Onu ayarlaman gerek . 
(9 puan) tarafından
olursa eger insallah o sekil ayarlamaya caliscam teskurler
0 oy
tarafından
Olmaz canım ya, çocukla kabul etmiyorlar. Zaten sen de odaklanamazsin. Biraz daha büyümelerini bekle. Ya da babaları baksın 1 saatligine
(9 puan) tarafından
ya 1 saat mi peki bir saatse belki ayarlayabilirm fazlasi olmaz
tarafından
Ben 40 dakika alıyordum.
0 oy
(644 puan) tarafından
Bırakacak kimse yok olmaz canım çocuk asla kabul etmezler bende geçen sene aldım oğlumu kayınvalideme bırakıp gidiyordum
0 oy
(1,130 puan) tarafından
Ders saatlerini erkene almıştım sabah eşim kızim hala uyuyorlarken gidiyordum ben gelince uyanmış oluyorlardı.sizde eşinizin evde olduğu saatlere ayarlarsiniz dersleri anca öyle olur.cocukla kabul etmiyorlar 
(9 puan) tarafından
oglemden sonrasi icin olur benim icinde 5 6 gibi ama kabul ederler. mi bilmiyorum
(1,130 puan) tarafından
5 ten sonra ders yok diye biliyorum ama siz yazilacaginiz kursa bunları sorarsınız

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 255 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 775 göst.
5 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selinpoyraz (352 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 383 göst.
0 oy
11 cevap 433 göst.

Kategoriler