0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (169 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Oğlum ortaokula geçti bugün edevlettn hangi okul diye baktım bize uzak bı okul çıkmış servisle gitmesi gerekiyor halbuki hemen arkamızda ortaokul var. Meb'i aradım bu ne saçmalık arka mahallemizde okul varken neden uzağa kaydı verilmiş dedim okul açıldıktan sonra nakil yapabilirsiniz diyor. Bunu nasıl değistirebiliriz başka adres gostersem olurmu acaba

3 Cevaplar

0 oy
(169 puan) tarafından
Bilen yokmudur
-Reklam-
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Geçenlerde bende kızımın okulu için e devletten bakmıştım orada öğrenci nakil işlemleri.diye bir sayfa vardı oraya bir bakın isterseniz
(169 puan) tarafından
Nakil Eylül'de oluyomuş ozaman okul başladığında sanırım o yüzden adres değişikliği yapmayı düşünüyorum
0 oy
(3,668 puan) tarafından
Arka mahalleden felan tanıdığınız olması gerekiyor o mahalleye gitmesi için 1 hafta önce bu olay benim de başıma geldi o mahallede yaşıyor olarak gözükmesi lazım bizim de okul çok uzağa çıktı sonra yakın da olan okulun çevresinde tanıdık bulmaya çalıştık Allahtan görümcemin arkadaşı orda oturuyormuş onların evine aldırdım adresimi öyle düzelttik başka türlü hiç bir şekilde almazlar ne dersen de 
(169 puan) tarafından
Benim kız kardeşim arkada oturuyor onun evinde gostericez siz yaptiktan sonra otomatik olarak istediğiniz okulami cıktı yani adresten sonra bişey yapiyomuyuz
(3,668 puan) tarafından
İstediğimiz okula çıktı evet

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 198 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Melisyldrm (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 526 göst.
0 oy
0 cevap 37 göst.
0 oy
2 cevap 98 göst.