0 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde (745 puan) tarafından
Kafayı yiyecem artık emzige çok bağımlıydı 1 buçuk ay önce o kadar tiksindiki sanki o emen o değilde nefret ediyor emsikten ve ben 1 buçuk aydır gece aglamalarından kafayı yicem ne denediysem geri almadı 18 aylık bu arada gece uykuları haram oldu resmen napabilirim emzikle bı ilgisi varmı sizinkiler nasıl 

4 Cevaplar

0 oy
(15,019 puan) tarafından
1 yasinda kestim emzigi haberi bile olmadi bence alakasi yok 
(745 puan) tarafından
Off off kafayı yiyecem
-Reklam-
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Canım onumuzdeki ay 18 aylık olacak bir kaç haftadır kesinlikle gece uykusu yok fakat ağlamıyor kalkıp oturuyor biseyler anlatıyor öylece oturuyor bence emzikle alakası yok gündüz emzik görse kendini paralar alana kadar uyurken nefret eder fırlatıp atar geçiş dönemi bence. Geçen birşey okudum bu aylarda rüya görüp gerçekle ayırt etmeye mi çalışıyorlarmış öyle birşey 
(745 puan) tarafından
İnşallah öyle biseydir ya
(1,493 puan) tarafından
Canım azı dişlerini çıkardı mı acaba dişten mi
(745 puan) tarafından
2 tane çıktı canım bilemiyorum ki diğer dişlerde çok iyiydik uyku konusunda değişim olmadı ama distenmi onuda bilmiyorum
(1,493 puan) tarafından
Azı dişinden olabilir arka büyük dişler daha zor çıkıyor ya
0 oy
(3,424 puan) tarafından
Emzik ile alakası yoktur. Kızım 11 aylıktı emziği bıraktığında. Geceleri çok güzel uyuyan kızım 19 aylıkken beni sinir krizine sokuyordu, şuanda 22 aylık 1 aydır benimle yatıyor yeni düzeldi. Anlık bir atak olabilir
(745 puan) tarafından
İnşallah oyledir canım
0 oy
(255 puan) tarafından
Benimde kızım 1 yalında geceleri sürekli ağlıyor kendi de uyumuyor benide mahvoldum bi uykuya geçiyor bi mızmızlanıyor ağlıyor ne yapacam bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 100 göst.
29 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Labuba (191 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 145 göst.
0 oy
0 cevap 51 göst.
+2 oy
4 cevap 109 göst.
26 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Kubra- (1,149 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,684 soru

24,143,155 cevap

334,563 kullanıcı

...