0 oy
1,707 göst.
Diğer kategorisinde (1,139 puan) tarafından
Kızlar evi hamam böcegi bastı ilaç aldık kaç kez 1000 lira etmiştir yani 

Dedik bu böyle olmayacak ilaçlama yaptıralım misafir de gelecek köyden kurtulamiyoruz ya 

Armut sitesine ilan biraktim bugün teklif geldi 1100 lira dediler.

Tuhafıma giden şey şu oldu 

Diyor ki işte evin köşelerine mutfak dolap köşelerine arkalarına vs diyor tamam 

Ama diyor ki işlem camlar açık bir şekilde yapılacak ve işlemden sonra da 3 saat kadar camlar açık olacak diyor 

Sizde ilaçlama bittiği gibi eve girebilirsiniz diyor 

Ne bileyim tuhaf geldi ben şey diye biliyordum 

İlaçlama yapılıyor bir süre camlar kapılar kapalı kalıyor sonra içeri giriyoruz havalandiriyoriz sanıyordum.

İki bebeğim var.daha önce yaptıran var mı acaba böyle mi olmalı doğrusu sağlıklısı 

24 Cevaplar

0 oy
(2,109 puan) tarafından
Kısa girerken ben yaptırmıştım camlar kapalı kaldı  2saat sonra eve girdik evi havalandırdık hemen temizlik yapma dedi su değmesin demişti çok şükür şimdi hicbisey yok 
(1,139 puan) tarafından
Evet biz de temizlik yapmayacaz hemen zaten şimdi her yeri temizledim ki bir süre yapamayacağım için ama benim merak ettiğim şey internette şey yazıyor ilaçlamadan sonra 15 gün boyunca daha da çoğalırlar sersem halde ortada dolanirlar diyor bu doğru mu acaba tam misafir gelecek ya
(2,109 puan) tarafından
Benim çok yoğun degildi böcekler ama 14 güne ancak biter demişti ilaçlama yapan adam .
-Reklam-
0 oy
(5,989 puan) tarafından
Yeni nesil ilaclar baska. Bizim dukkana gelmisti bocek. Ilaclama cagirdik bisey yapistirdi sicak yerlere prize vs mesela. Kokusuz bisey degen olmus mesela. 
(1,139 puan) tarafından
Peki sonrasında ortalıkta gozuktuler mı acaba
İnternette 15 gün sersem halde ortalikta dolaşırlar diyor
(5,989 puan) tarafından
Suan yok bi kac tane cikmis aradik onlarda ölür gecmezse yeniden geliriz dediler
0 oy
(3,344 puan) tarafından
Baska biyerde kalin 1 gece
0 oy
(527 puan) tarafından
Bizde armut uygulamasından ilaçlama cağirdik bizimki 4bin tuttu biz yaklaşık 1 hafta boyunca eve girmedik . Bizimki tahta kurusuydu. Ondan dolayı ilaçlatmiştik. Salı sabah ilaçlama yaptılar 8 de bide cuma günü 10 da yaptılar ama ilk yaptiklari ilaçlama daha etkiliydi. Cuma günü yapılan ilaçlamadan sonra camları akşam 7 gibi açtık tabi yine eve girmedik cumartesi gününe kadar kapılar pencereler hepsi açıktı eve geldiğimde hala o kadar çok ilaç kokusu vardı ki. Süpürge makinesinin içine kadar sıkmışlardi nerdeyse 2 ay olacak süpürge makinesini calıştırırken hala kokusu geliyor makineden. O kadar yıkamama ragmen. 

Ama ilaçlama yapılınca pencereler kapalı olmalı benim bildiğim kadarıyla.
(527 puan) tarafından
Bide başvuru gibi bişey yapıyorsun evin karametresjne kadar giriyon bilgileri hesaplama öyle oluyor. Zaten işte bu kadar a ilacliyacaz diyorlar yok derseniz herhalde başkaları arıyor sonra

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,239 soru

24,166,360 cevap

335,613 kullanıcı

...