0 oy
802 göst.
Diğer kategorisinde (1,031 puan) tarafından
Kızlar olur da hamile kalırsam diyelim şu an bebeğim 19 aylık 20 aylık olacak dogum yapınca çocuğum 2 buçuk yaşında oluyor çok zor olur mu sizin çocuklar arası kaç yaş var zorlukları neler mesela 

27 Cevaplar

0 oy
(3,457 puan) tarafından
Şuan 2 oğlumun arası 2*5.yaş küçüğü ayrı büyüğü ayrı ilgi ve zman istiyor zor oluyor illaki ama idare ediyoruz bir şekilde birlikte oynmalari için teşvik ediyorm.faln şuan küçük 11 aylık buyukte 3*5 yaşında 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kısacası iki çocuk zor zir zor net yani benim aralarında 7 yas var demin oturup ağladım sen dusun
(1,031 puan) tarafından
Valla bende yorumlardan anladığım kadarıyla 10 yaşına gelince de dogursam zor
0 oy
tarafından
Ben zorlanırdim açıkçası. Şuan 4 yaş var o bile zorluyor yani. 
(1,031 puan) tarafından
Aslında şunu fark ettim hangi yaşta yaparsan yap zorlukları çok fazla
0 oy
(670 puan) tarafından
Çocuklarımın arasında nerdeyse tam 2 yaş olacaktı olmadı kızım 17 Nisan 2022 doğumlu oğlum 31 mart 2024 doğumlu zorlukları   var ama güzel yanlarıda var o biraz çocuklarla alakalı oluyor zorluk kolaylık  ilk kızım dışarıyı vs çok sever oğlumdan dolayı ilk günler çok çıkaramadım çok hırçınlaştı  yavas yavas ayarlıyoruz 
(1,031 puan) tarafından
Bence ilk 6 ay zoŕ olur diye düşünüyorum öyle mi
0 oy
(414 puan) tarafından
Oğlum 2.5 yaşında küçüğü 4 aylık aşırı zor tatlı ama çok zorrrr ve 2 yaşları tam ilgi çağı bence 4 yaşında falan olması lazım
0 oy
tarafından

Benimkilerin tam 2,5 yas var cokkkkk zor :)

Ben gurbetteyim yalniz basina buyutuyorum belki senin destekcin vardir bilmiyorum ama benim acimdan cok zorr 

Buyuk oglum kiskaniyo ikisine yetismek zor oluyo yeterince ilgilenemiyosun oglum kitaplari fln cok sever oyun oynamayi cok sever ama ona yetemiyorum valla bunlarin ağlamasi zirlamasi gece uyanmalari butun gun ikisinin pesinde dolanmasida cabasi bacim yani cocuklarin arasi cok olcak buyuk kurtarcak kendini yada ard arda dogurcak 2 yilda beklemiycen 

(1,031 puan) tarafından
Eşim çok ilgileniyor oğlumla biraz da ona güveniyorum beceriyor yani yedirmesini giydirmesini falan
0 oy
(4,763 puan) tarafından
33 ay var eşim destek olmasaydı zorlanırdım evet ama büyük kızımı yedirir içirir wc ye götürür her akşam o banyosunu yaptırıp uyutur. Kızım da babasına çok düşkün bu sebeple kıskançlık krizi de yaşamıyor benimle. Küçük kızımı emzirirken veya uyurken büyük kızımla oynuyorum babası da 2 gün arayla parka götürür. Dediğim gibi desteğin varsa kolay 
(1,031 puan) tarafından
Eşim çok destek olur fakat 1 gün evde bir gün işte nöbete gidiyor bazen görev çıkıyor 10 gün falan gelmiyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 240 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Hayat nesemm (374 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 707 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
39 cevap 926 göst.
16 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Semizotu (450 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 935 göst.