0 oy
331 göst.
Diğer kategorisinde (544 puan) tarafından
Hanımlar sizde de böyle durum varmı Ben sabah erkenden kalkıyorum Kahvaltidan sonra saat 4 e kadar iş yapasim gelmiyor 4 den sonra rahat rahat işimi yapıyorum yemeğimi yapıyorum bide gece yatmadan evi topluyorum öyle yatarım genelde ama sabahları hiç iş yapamıyorum nedense Saat 4 e kadar çocuklarımla ilgileniyorum Ondan sonra saat 4den sonra işimi rahat yapıyorum Acaba havadan mi kaynakli bura havası aşırı derece sıcak batıyor:))

7 Cevaplar

+1 oy
(23,412 puan) tarafından
Ben ömrüm boyunca hep öyle oldum. Gündüz insanı değilim. İkindiden sonra pilin doluyo. Gece daha enerjik oluyorum. Ve yorgunken de enerjik oluyorum. 
-Reklam-
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Sıcaktan bayilmamak için tüm enerjimi çocuklara harcıyorum bende.  Bardak kaldirasim gelmiyor.
0 oy
(10,151 puan) tarafından
Sabah uyanınca öğleye kadar bitirmezsem huzursuz oluyorum zaten 4 de eşim geliyor benim 
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Bende zaman kavrami yok nerde yapilacak is gorsem ustune atlar tazmanya canavari gibi done done bitiririm yoksa rahat yok
0 oy
(18,655 puan) tarafından

Benim de enerji eşimin arayıp bisey lazımmı demesiyle muazzam enerji geliyor :D o saate kadar yatarım o andan sonra panikle herseyi yapmaya çalışırım 

0 oy
(14,713 puan) tarafından
Erken kalkmazdım sağ olsun Efe kaldırıyor artık 

Ben uyanırım kıza kahvaltı hazırlarım oğlanda ek gıdaya başladı ona da püre tarzı kahvaltı 

Yedirırım oğlan uyur kızla ilgilenirim onu uyuturum oğlan kalkar onla akşam yemeği yaparız kız kalkar karnını doyurur o ara oğlan son uykuyu uyur havada serinler dişarı çikarız 

Gerı dönerız oğlan duş alır uyur 

Kız la takılırız ev toplariz çamaşir katlama nevresim değiştiririz fln 

O uyur 12 de işleri o zaman hal ederım 

Koca ayı ikide kapatıp gelir bir iki saat takılırız ortalama 4 gibi uyurum 
(14,713 puan) tarafından
Amin amin inşallah
Teşekkür ederim ❤️❤️
(513 puan) tarafından
Linkin dostum demene güldüm bittin fln demişsin ya komik geldi
(23,412 puan) tarafından
Canım demeyi sevmiyorum. O sebeple hitap olarak bazen dostum kelimesini kullanıyorum. ☺️
(14,713 puan) tarafından
Benim hoşuma gidiyor konuşman ♥️
(23,412 puan) tarafından
Teşekkürler dostum ☺️❤️ ben de seviyorum kendi konuşmamı ahdhshshd
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Ben de akşam üzeri 5'ten sonra yapıyorum canım her işimi yatana kadar ama benimki tembellikten değil zaten o saate kadar iş yerinde çalışıyorum sonra da eve gelip ev işini yapıyorum

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,249 soru

24,166,653 cevap

335,628 kullanıcı

...