0 oy
338 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (83 puan) tarafından
Kızlar ben yaklaşık 2 buçuk ay önce diyete başladım. 96 kilodan 85 kiloya düştüm. Bura kadar herşey güzel. Lakin yaklaşık 3 haftadır 85 de takıldım kaldım. Ne yapsam gitmiyor. Sezaryen göbeğimde var haliyle. Haftaya cuma düğün var. Sırf bu düğün için diyete girdim vallahi. Forx5 kahve kullandım bitirdim. Termal tayt aldım 400 TL ye. 

Allah aşkına bana birşey diyin. Ben bu direnç kilosunu nasıl kırabilirim. 8 gün içinde 3 4 kiloyu nasıl verebilirim. Cevapsız bırakmayın lütfen. 

6 Cevaplar

0 oy
(1,242 puan) tarafından
Hep ödemi atmışsın. Ödem bitince diğeri zor oluyor tabi. Aralıklı oruç çok iyi diyorlar canım onu araştır bi
-Reklam-
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Ayran detoksu diye bir şey var YouTube'da videoları da var iki günde 3 kilo vermeyi vadediyor sıklıkla yaptığım ve tok tuttuğunu düşündüğüm bir diyettir aynı zamanda kabak detoksu da kilom takıldığı zaman sık sık yaptığım bir şeydir bunu sana kendi irademle 24 kilo vermiş birisi olarak söylüyorum nohut yeşil mercimek ve buğdayı haşlıyorsun yoğurtlu bir salata yapıyorsun onunla sabah kahvaltısında iki tane yumurtayı ister haşlama ister omlet şeklinde yapıp tüket yanında domates salatalık yemek istersen onlardan da tüket öğle yemeğinde ve akşam yemeğinde bu söylediğim salatayı birer su bardağı olacak şekilde tüketeceksin başka da bir şey yok çay kahve hariç bu şekilde iki güne mutlaka kırarsın
0 oy
(93 puan) tarafından
aralıklı oruç yapın  birde vücut hergün aynı şeyleri yapa yapa monotonluğa giriyor. vücudunuzu biraz şaşırtın. mesela bugün 3 yemek kaşığı bulgur değilde 5 yemek kaşığı yiyin. belki az yiyorsunuz ondan durdunuz
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Detoks ile destekle. Ben kabak detoksu dan fayda görüyorum. Benimde haftaya 2 ay olacak. 16 kilo verdim. Şuan 72 ye düştüm ama artik zorluyor gibi geliyor. Hastayım suan iyileşince kabak detoksu yapıcam. 
0 oy
(974 puan) tarafından

image

canm geçen hafta bu listeyi harfiyen uyguladım 5 kilo verdim 7 günde .diyetisyene gidiyorum kafama göre bir liste degil
tarafından
Ohoooo 7 günde
(974 puan) tarafından
Son 3 gün kırmızı renkli olanlari yiyor.
tarafından
Net okuyamadimki
tarafından
Okuyabildigim kadar yapicam başladım bakalım kaç kilo vercem sjsj
0 oy
(5,414 puan) tarafından
Vücudunu şaşırt diyetini değiştir. If deneyebilirsin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 160 göst.
7 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde By (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 744 göst.
16 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Manolyam (3,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 193 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,678 soru

24,019,787 cevap

328,174 kullanıcı

...