0 oy
420 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (266 puan) tarafından
Doktor mesigyna diye bir iğne yazmış ne zaman yaptırmam gerekiyor bugün regl min son günü.

5 Cevaplar

0 oy
(3,608 puan) tarafından
Şuan hamileyim canım doğurduktan sonra korunma yöntemlerini araştırıcam bu iğne koruyor mu gerçekten 
(1,248 puan) tarafından
İğneler adet düzensizliği ve erken menepoza yol açıyor canım. Kadın Doğum doktorum söyledi bizzat. Yaptırmak istemiştim hatta yapmadı. Spiral taktır bence sen
(3,608 puan) tarafından
Sprialle de hep hamile kalan var ama ya neye güvenicez çünkü ben 2. Hamileliğim şuan çok ciddi bir şekilde korunmam lazım doğumdan sonra
(1,248 puan) tarafından
Spiral+kondom canım. Kondomu düzgün takınca erkek ve kaliteli olunca emin ol birşey olmuyor. Ya da ilişki ortasında takıyor geneli. Eee zevk suyunda da sperm var zaten. Bunu hesaplamıyorlar. Ben 1 sene boyunca ok marka kullandık bir sorun yaşamadık hiç. İğne gerçekten vücuduna vereceğin en büyük zarar. Çokta sinirli olursun
(3,608 puan) tarafından
Kondom ne oluyor canım? Bir de eşim sevmiyor prazarvetif kullanmayı
(1,248 puan) tarafından
Prezervatif işte canım kondom :) sen spiral + hap kullan o zaman canım tabi yine de sen bilirsin :)
(3,608 puan) tarafından
Kondomu hiç sevmez eşim en iyi spiral ve hap :)
(1,248 puan) tarafından
Benimkide sevmiyordu :D aynen canım sağlıkla al da bebişini kucağına :) bana da dua et en yakın zamanda hamile kalayım bende :)
(3,608 puan) tarafından
Amin inşallah canım :) inşallah sende tadarsın bu duyguyu benim kız 5 buçuk yaşında bu sene 1. Sınıf olucak sonra doğumum olucak felan nasıl olucak bilmiyorum yaşım da 23 :)
(1,248 puan) tarafından
İnşallah canım benimde ilk kızım 3 buçuk yaşında :) bende 24 yaşındayım :)
(979 puan) tarafından
Kız, benim arkadaşım spiral ve prezervatif ile 3. Bebeği doğurdu
(3,608 puan) tarafından
Demekki olunca oluyormuş korunmak işe yaramıyor demekki Allah vergisi
(1,248 puan) tarafından
Nasıl kalıyorlar inan şaştım kaldım :D anam 3 sene olacak korunmuyoruz halen kalamadım ben bana da taktik öğretsinler :D
(3,608 puan) tarafından
3 sene uzun bir süre değil mi canım bir kadın doğuma gitseydin keşke belki bir sorun olabilir
(1,248 puan) tarafından
Gidiyorum canım bende sorun yok. Eşimin sonradan oluşan sperm kaybı var yoksa ilki tedavisiz olmuştu. Şuan eşim tedavi görüyor yavaş yavaş eski haline dönüyor
(3,608 puan) tarafından
Ne güzel ozaman canım en kısa zaman da evlat sahibi olursun :)
(1,248 puan) tarafından
Amin canım inşallah :)
(979 puan) tarafından
Melisaasel eşiniz nerede tedavi görüyor?
Bir arkadaşım var kocasının ikinci evliliği ilk evlilikte çocuk var ama arkadaşımdan olmadı kocasından sperm yokmuş ona belki çare olur
(1,248 puan) tarafından
Adanadayız kuzum biz. Adananın en iyi hastanelerinden birinde görüyor eşim. Medline hastanesi diye geçiyor. Doktorumuz Fettah Tosun internetten bakabilirsin. Şehir dışından kendisine gelen hasta çok. Biz çok memnunuz. Bide bizim 1 tane tedavisiz çocuğumuz olduğu için doktor bi tık daha rahat. İlk başta mesela 100 bindi eşimin sperm sayısı, 3 ay sonra 3 milyon oldu düşün. Verdiği tedaviyle. Ama arkadaşının eşi neyden kaynaklı yok. Ultrason varikosel felan baktırmışlar mı ? Biz baktırdık bizimki mevsimsel bizimkisi. Ama arkadaşının eşinde hiç sperm yoksa mikrotese işlemi var ve güzel sonuçlar veriyor o yapılabilir bizim doktor da bunu gayet güzel yapıyor canım
(979 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim  SS alıp arkadaşıma atacağım. Tedavi ne şekilde onlarda bilmiyorum, Çok sorulmuyor böyle bilirsin, anlattığı kadar anca
(1,248 puan) tarafından
Rica ederim canım benim
-Reklam-
0 oy
(2,923 puan) tarafından
6 aydır kullanıyorum. Adetin 1 ya da 2. Günü yaptırıyorsun. Sonra 28. Günlük döngüde yaptırıyorsun. 
(266 puan) tarafından
Benim regl min son günü bugün geç mi kaldım yani yaptırsam olur mu
(2,923 puan) tarafından
Bilmiyorum ama olmaz sanırım. Özellikle ilk ya da 2. Gün diyorlar.
(266 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim diğer aya kaldı o halde
0 oy
(99 puan) tarafından
Bnm adetimi kesmişti canm 3 aya bir iğne yaptiriyodum 9 ay boyunca hiç adet görmedim snra rahatsız oldum bu durumdan yaptrmafim korumaligi güzel ama yan etkisi kişiden kişiye tabi degisiyo bazılarında lekelenme oluyo 
(266 puan) tarafından
Ben spiral taktırdım ama bana uymadı enfeksiyon topladi hastanelik oldum o yüzden bunu denemek istiyorum inşaallah yan etkisi olmaz
(99 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Ben kullanıyorum yıllardır bende ters  bir etkisi olmadı çok şükür. İlk doğumdan sonra 2 buçuk yıl kullandm sonra bıraktım ikinci çocuğu yaptm doğumdan sonra tekrar başladım smdi kızım 3 yaşında  Sen geç kalmışsın adetin 3-4. Günü yapılıyor. Atıyorum ilk vurduğunda ayın 5 ise diğer aylarda  aynı şekil ayın 5'inde yaptiriyorsun 
(266 puan) tarafından
Evet geç kalmışım diğer aya yaotiricam inşaallah teşekkür ederim
0 oy
(6,288 puan) tarafından
2 sene kullandım pişman oldum bıraktım ne düzen bıraktı ne bişey 40 gün regl oldum 3 ay olmadım sonra 2 gün oldum 56 gün olmadım 

Pişmanlık yeminle 

Ama kullanırsan 3 aylık kullan 1 aylık 3 aylıktan da beter 

Ve diğerine göre de çok pahalı 
(266 puan) tarafından
3aylik daha çok bozuyor düzeni diye duymuştum ben o yüzden aylık aldım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 220 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 210 göst.
15 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minnaklarim_ (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 49 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,236 soru

24,069,577 cevap

330,549 kullanıcı

...