+2 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde (747 puan) tarafından
Sabah kalktim komsum kahvaltıya geldi oturduk oglen oglumu uyuttum kahvemi icip sporumu yaptim tasincaz diye bir kac parca esya kaldirdim kullanmadiklarimi sonra mutfaga girdim toplamak için bir anda dermanim gitti tükenmişlik geldi üstüme niye boyle olur ki oturup aglicam simdi içim daraliyor

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

image

Bende bende uyumamak için zor duruyorum.
(747 puan) tarafından
Uykum da yok ama ne bileyim valla cocuga tv actim o da sürekli emmek istiyor hep tepemde bende azaltmak istiyorum
-Reklam-
0 oy
(18,372 puan) tarafından

Sabah kahvaltidan sonra eve girisirim diye düşündüm ama düşündüğüm gibi olmadı öyle oturudm kaldim:D

(747 puan) tarafından
:) telefonu bile zor tutuyom desem inanir misin :)) ay bi andan oldu Tovbe yarabbim canim cikacak sanki
0 oy
(7,505 puan) tarafından
Sabahtan beri ayaktayım yeni oturdum. Sabahtan arkadaş haber etti akşam çaya gelecez diye. Bi tatlı bu tuzlu kurabiye yaptım bide revani yaptım. Hazır fırın açıkken yemeğide aradan çıkarayım dedim fırına arap tava yapıp attım oda pisti. Biraz dinlenip bulaşık Makinesini boşaltacam sonra pilav yapacam. Bide tatlının üzerine şanti çırpacam. Başka işim yok ondan sonra. Klasik yemek bulaşık kalıyor 
(747 puan) tarafından
Maşallah ben yemek bile yapmadim bugün arap tabasi nasil oluyo kiz bizede soyle
(7,505 puan) tarafından
Kiyma minik minik doğranmış patates patlıcan domates biber soğan sarımsak baharat birazda salçayı karıştırıp tavayla fırına atıyorsun:)
(747 puan) tarafından
Sagol canim firin yemeklerini severim at pissin iyi basit geliyo bana
(7,505 puan) tarafından
Aynen tencere yemeği zor ya iki saat onu kavur bunu kavur taksit taksit.
(747 puan) tarafından
Aynen canim yok suyu azaldi yok az daha dursun oyle su koyayim yok bunu biraz sonra koyayim amannn :) yine yoruldum bak

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 660 göst.
31 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Kasimcicegiii (1,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 320 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Aniskomhakli (1,230 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 311 göst.
21 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nerosahmet (694 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 269 göst.
4 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Kubraaaaaaa (41 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,176 soru

24,121,190 cevap

333,479 kullanıcı

...