+1 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından
Kızlar sizinde belirsisi olmayan gebelik geçiren tanıdıgnz varmı . sadece kasık ve bel agrısı yaşayan 

4 Cevaplar

0 oy
(2,763 puan) tarafından
Benim hiç belirtim olmadı. Hamile olacağımı da hiç düşünmedim yeni evliydik çünkü. Regl gelmiyor diye hastaneye gittim bir sorun mu var diye 9 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Ondan sonra da doğuma kadar hiç hamile gibi değildim. Karnım filan çıkmadı. 
(31 puan) tarafından
Ilk hamıllk bnde 2 bucuk aylık ogrendm hc anlamadm adetm 2 ayda bı oluyordu suphelenmedm bu ay klomen kullandm doktor ymurta kucuk dedi iğne verdi ama eşim amlyt oldu iğne vurulmadm ama yinede amlyttn once ihtimal var hayız olmam lazm ama bnm hep geçer..14 gndur nrdeyse ara ara bel ve kasklarm arıyor akıntım hıc yoktu bugun coook az ama adet öncesi akntıda olabilir umarım bebektr cok ilk bebeğim 7yl snra oldu 2 bucuk yasında bdaha olmaz die korkuyrm
-Reklam-
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Benım ilk hamılelıgımde kasık ve akıntıdan anlamıstım bu hamılelıgımde ne kasık agrısı ne akıntı hıc bisey olmadı adet gectıkten 5gun sonra kusma mıde bulantısı baş donmesıyle acıle gıttım hamıle oldugumu öğrendim
(31 puan) tarafından
Yinede olmuş belirtiler :)
0 oy
(4,946 puan) tarafından
Regl gecikmesi dışında hiçbir belirti yaşamadım. Regl gecikmesinin 3. 4. günü test yaptım pozitifti. 
(31 puan) tarafından
Akıntı adet sancısı felan olmdımı
(4,946 puan) tarafından
hiçbir şey olmadı. :)
(31 puan) tarafından
Rabbim bnmde pozitif yazmayı nasip etsn cenemde svılınce çıktı kucuk korkuyrm adet öncesi hep çıkar:(
0 oy
(4,772 puan) tarafından
Benim geçen ay adet belirtim tek vardı sonra baktım hamileymişim ama kimyasalmis gitti şuan ama belirtilerim aynıydı hamilelikle adetle hatta testim de pozitifti ama nasip değilmiş 
(31 puan) tarafından
Vajina agrısı kasık bel ağrısı yasıyorum akıntım hc yoktu smdk sıldkce cok az var goguslerm De damarlar belli oldu ama öyle aman aman agrı yok
(4,772 puan) tarafından
Nasip canım inşallah Allah nasip etsin bizede
(31 puan) tarafından
Aminnnnnnn

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,881 soru

24,146,379 cevap

334,686 kullanıcı

...