+1 oy
531 göst.
Diğer kategorisinde (37 puan) tarafından
Arkadaşlar bir Evim olsun çok istiyorum hep hayal kuruyorum Rabbim bir gun nasib eder inşAllah lutfen sizde bana dua edin bu dileyim gerçek olsun 2 çoçugum var onlar için bu evi istiyorum dua edinki tez bir zamanda kavuşayim evime her duada bir hayir vardir şimdiden dua eden arkadaşlirima çok teşekur ederim 

13 Cevaplar

+1 oy
(1,415 puan) tarafından
Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah. Ben de çok istiyorum bana da nasip eder inşallah Allah 
(37 puan) tarafından
ikimizede nasib eder inşAllah
-Reklam-
0 oy
(9,618 puan) tarafından
Bu devirde zor biraz kiracı geldik kiracı olecez kesin 
(225 puan) tarafından
Kız sende nasıl mod veriyorsun rabbim inşallah herkese nasip eder önemli olan hayırlısı benim evim var ama evimde oturamiyorm eski kırık dökük böcekli bir yerdeyim bende hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla çocuklarımla kocamla tekrardan gitmeyi nasip et diye dua ediyorum şu belli duyan belli ❤️
(37 puan) tarafından
Agzini hayira açsana
(37 puan) tarafından
Rabbim isteyen bekleyen gerçekten muhtac olan herkese nasib eder inşAllah
(5,432 puan) tarafından
Sen evrene böyle msj gönderirsen eğer evet öyle kiracinolarak yaşarsın biraz pozitif ol olumsuz konuşma sürekli ev istiyorum olacak de
(9,618 puan) tarafından
Yok bacim olmaz o iş benim için öyle sizi bilmm evren filan bahane
(1,207 puan) tarafından
Sen evreni bosver , evren ev vermez ama Allah verir , mülkün sahibinden işte ❤️
(9,618 puan) tarafından
Hayırlısı ne dielim :⁠-⁠|
0 oy
(80 puan) tarafından
Kim istemez ki ,  söyle 4+1 dubleks bahçeli havuzlu müstakil bir ev :⁠,⁠-⁠):⁠,⁠-⁠) . 
(37 puan) tarafından
ehhh inşAllah
(225 puan) tarafından
Müstakil :))
(80 puan) tarafından
Aslında villa ama biz müstakil diyelim çok ucmayalim:⁠,⁠-⁠):⁠,⁠-⁠):⁠,⁠-⁠)
(80 puan) tarafından
Ayrıca o yerlerde yaşayan herkesi şiddetle kınıyorum nasıl yaşıyorlar diye öyle evler alıyor aklım almıyor , gidip villa alıyorlar yaa akılsızlar.  Villa alınır mı

Dip not . ( İnsan kınamadiği şeyi yaşamadan ölmezmiş):⁠-⁠):⁠-⁠)
0 oy
tarafından
Evsizlik zor çok iyi biliyorum eltim ikna etti bizi , 1odalı eve tıktı 23yıl o evde oturdum çocuk büyüttüm şimdi çok şükür kendi evim olucak istediğim gibi

Allah sanada nasip etsin inşallah en güzellerini
(37 puan) tarafından
Amin canim
gule gule oturun inşAllah
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Allah'ım hayırlısıyla ev nasip etsin inşallah
(37 puan) tarafından
Amin inşAllah
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Allah hayırla, kolaylıkla nasip etsin inşallah... 
(37 puan) tarafından
Amin insAllah
0 oy
tarafından

Canım benim Bir hafta oldu ev alalı almak için ettiğim duâları sana yazayım sen de bu tertibi uygula bi iznillah evinde olur arabanda.

Delailul Hayrat 7 günde okunuyor bir hafta içinde her gece okuyorsun bir bölüm 
16641 kere Yâ Lâtif 3 veya 4 saat içinde okunuyor seccade üzerinde bilhassa inzivaya çekilerek.
(37 puan) tarafından
ilk önce gule gule oturun
 anladiğim kadariyla  3. 4 saat sadece Ya latif okuyacagim
(225 puan) tarafından
Kız nerede gördün bende kendi duam için bişeyler okuyayım hamdolsun evim var
0 oy
(417 puan) tarafından
Rabbim hayırlı bir şekilde nasip etsin sana inşallah . Banada . Benim evimde depremde hasar gördü yıktık yerine tekrar inşa edecez inşallah ama maddi imkanlardan dolayı bi türlü başlayamadik sende benim için dua edermisin.
(37 puan) tarafından
inşAllah hayirlisiyla tez bi zamanda başlarsiniz
(417 puan) tarafından
Inşallah canım.
0 oy
(5,432 puan) tarafından
Allah isteyen herkese versin kiraci olmak çok zordu Allah kendi evimizi almayı nasip etti inşallah sizinde olur bir an önce kendi evinizde huzurla mutlulukla oturursunuz inşallah inanın canı gonulden isterim bugün duam kabul günü olsun ve sen kendi evdeyim diye kısa zamanda post inşallah 4 sene kiracı olarak oturdum çok zordu  insan parasıyla rezil olur mu rezil olduk bu kadar yeter ev alıyoruz dedim aldık şükür 
0 oy
tarafından

Doğru dua etmek lazım, Allah korusun eviniz olur komşunuz sıkıntı çıkarır, eviniz olur ama hemen elinizden gider falan. Kapsamlı dua edin.

"Allahım hayırla, afiyetle, kazasız, belasız, sağlıkla, sıhhatle, hbir musibet uğramadan, güzel komşularla, kışın sıcak, yazın soğuk olacak şekilde, ferah, İç açıcı ve rahatlatıcı, içerisinde mutluluğumuzun arttığı, sevgimizin çoğaldığı, kalbimizin güzelleştiği, tamamen temiz, sessiz, sakin ve huzurlu bir ev nasip et." Gibi.
0 oy
tarafından
Herkes bunu istiyor. İnşallah olur. 
0 oy
(403 puan) tarafından
Rabbim dualarını kabul etsin sana cok guzel ev nasip etsin inşallah aynı sekilde bende iki cocugum için güzel bir ev istiyorum kirada oturuyoruz su an Rabbim hepimize nasip etsin inşallah 
0 oy
(53,954 puan) tarafından
Rabbim sana da bize de nasip etsin inşallah canim

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 496 göst.
0 oy
16 cevap 535 göst.
0 oy
6 cevap 730 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy