0 oy
174 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (31 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar öncelikle şöyle başlayayım ben de polikistik haber var yumurta tembelliği ilk bebeğim 7 yıl sonra oldu 2,5 yaşında şu an ben de bebek için tekrar hastaneye gittim bana klomen verdi yumurtaların yeterli büyümemiş dedi iğne verdi ama eşim o ay ameliyat olacağı için ben iğne olmadım şimdi sorun şu normalde dün adet olmam gerekiyordu ama adetim düzensiz olduğu için ondan emin olamıyorum 40 günlük 45 güne bulduğu oluyor şimdi sorum şu benim iki haftadır yani yumurtlamamdan doktora söylediği yumurta küçük dediğinden 3 gün sonra yumurtlama akıntısı hissettim ağrım sızım oldu o gün yumurta mı büyüdüğünü hissettim o gün ve birkaç gün sonra ilişki oldu ve ilişkiden bir hafta sonra yani haizma bir hafta 10 gün kala bel ağrım ve kasık ağrım başladı bazen çok şiddetli bazen az oluyor hala adet olmadım sadece adet sancılarım var göğüslerim hafif derecede acıyor ama akıntım hiç yok bugün az az çok az gelmeyr basladı akntısız sadece adet ağrıları bel ağrısı kasık ağrısı çekmek hamilelik belirtisi olur mu 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olabilir de olmayabilir de, bi test yapmadan kesin bişey söylemek çok zor bu durumda
(31 puan) tarafından
Tek cizgi psikolojisi yapamıyorum:)
tarafından
O zaman bi kan ver kan testi yaptır
(31 puan) tarafından
Sızılar gırıyo rahmıme bakalm inşeAllah bebektr.. akıntım Cook az var ama böylede hamile okudum akıntısı olmayan
tarafından
Umarım gönlünce olur sonuç ama dediğim gibi bi test yaptırmakta fayda var emin olursun en azından
(31 puan) tarafından
İnşAllah olmam hayrla  10 gün daha bekliyim diyorm hayızım hep 40 45 günü bulur zaten
-Reklam-
0 oy
(1,255 puan) tarafından
Elinde test varsa yap istersen başka türlü anlayamazsın 
(31 puan) tarafından
Var ama bnde herkrseyap derdm kndm yapamıyrm
0 oy
(1,986 puan) tarafından
Benim belirtilerim de boyle olmustu ama adet belirtileri ile çok benzer oldugu icin kesin birsey diyemeyiz ki, bence 1 hafta kadar daha bekle sonra test yap, tahmini adet tarihine göre yap yani düzensiz olduğu için 1 hafta dedim
(31 puan) tarafından
Cok tesekkr ederm bekliyim bakalm en geç 10 gunu bulur 45 gün olur olmazsam o zman yparm test.agrı bazen hiiiç yok bazen o an adet olcak gbi agrıyor..goguslerm supheli ilişkiden 1 hafta veya 10 gn snra başladı buyumeye agrısı bazen var bazen yok cok tuhaf..ama akıntım olmaması benim ümidimi kırıyor
(1,986 puan) tarafından
İnşallah gönlünce olur❤️
(31 puan) tarafından
Aminnn inşeAllah akıntısız olanlar da varms Allahdan umid kesilmz:)
0 oy
(1,481 puan) tarafından
Anlamak o kadar imkansız ki o yüzden en doğrusu test yapmak

Sendeki belirtiler bende adet yakınken de oluyor sonra birden sökülüyor ama hamilelik belirtisi de aybı
(31 puan) tarafından
Evet anlıyrm dogru dıyorsnz

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 80 göst.
22 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Zeynep.hk (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 377 göst.
29 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Gul karaaa (852 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 227 göst.
6 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Amine su (3,417 puan) tarafından soruldu