+1 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (263 puan) tarafından
Bebeğim 10 gunluk kisir yapip yedim dun çocuk bugün çok huysuz ağlıyo hep uyumadi da gaz yapar mi acaba gazin geçmesi için ne yapmam gerek ilk oglum kolikti cok korkuyorum buda olursa diye 

3 Cevaplar

0 oy
(2,143 puan) tarafından
Eskiler yapar diyor doktorlar anneden bebeğe gaz geçmez diyor cnım 
(263 puan) tarafından
Cok.huysuz bugun uyumadi.agladi.gaz mi basliyo açana cok korkuyorum ya
(2,143 puan) tarafından
İllaki gazı vardır da yediğinle alakası yoktur. Yüz üstü yatırıp dizlerini karnına doğru çek biraz öyle dursun sonra sırt üstü çevir karnını aşağı doğru hafif bastırarak ovala sonra da bacaklarıyla bisiklet sürer gibi yap hala gazı çıkmadıysa sırtı senin karnına gelecek şekilde kucağına al bacaklarını avucunda topla bebişim karnına doğru yukarı aşağı hafif hafif salla mutlaka gazı çıkar 2 gazlı bebe büyüttüm böyle
(263 puan) tarafından
Allah razi olsun yapicam bunlari ilk.oglumda 5 ay cektim bohçada salladik. Gece gunduz ağlardı buda.oyle olur.diye cok korkuyorum allahim inşalalh olmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anneden bebeğe gaz geçmez bu bir şehir efsanesidir... karnına masaj yaz ayaklarını bisiklet şeklinde çevir 
(263 puan) tarafından
Cok sagolun
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Kısıri bilmiyorum ama soğan gaz yapar. Bebeğin bacaklarıni hareket ettirerek rahatlatabilirsiniz .
(263 puan) tarafından
Çok sağolun

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 809 göst.
0 oy
17 cevap 1,657 göst.
23 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Bir sorum var (38 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 425 göst.
7 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 219 göst.
13 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,276 soru

24,042,396 cevap

329,177 kullanıcı

...