0 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde (4,808 puan) tarafından
Mesela bugün. Balkonları yıkadık kızımla beraber 2 yaşında suyla oynadı eğlendi. Işimi bitirdim hâlâ suyla oynamak istedi. Tamam dedim balkona havuzunu koydum içine ılık su doldurdum bir bagrisi var balkonda boğuyorum sanki. Hem istediğini yapıyorum hem ağlıyor. Dışarı cikariz luna parkı oyun alanlarını çok sever her çıktığımızda muhakkak götürürüz seviyor eğlensin diye. Çok mutlu oluyor ilk başlarda sonra çocukların elindeki oyuncakları istiyor, zaman bitiyor çıkmam diye ağlıyor. Başka bir şeyle dikkatini dağıtıyorum, eve gitmeyecem diye ağlıyor ama nasıl salya sümük. Hiç memnun edemiyorum. Artık iyi bir anne değil miyim diye kendimi sorgular oldum. Çevremde ki insanlar zaten sürekli çok yaramaz çok değişik bir kızın var diyorlar. Tamam cevep veriyorum kafaya da takmıyorum çoğu zaman ama artık hepsi üst üste  gelince bunalıyorum. Kimseyle görüşmek istemiyorum artık. Abartıyor muyum yada ne zaman geçer bu durum iyice şaşırdım artık. 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Belki de artık bebeğine bu kadar yüz vermeyi yada her duygu durumunu umursamayı bırakmanın zamanı gelmiştir. Çocuk bu güler de ağlar da, düşer de kalkar da bu kadar umursama bence her zaman gülüp eğlenmiyo olmasını. Kimsenin her istediği olamaz bu hayatta bunu unutma
(4,808 puan) tarafından
Biraz da benim ki psikolijik galiba çocukken bizi hiç umursayan sarılıp öpen sevgisini hissettiren bir ebeveyne sahip olmadigim için kızıma tam tersi davranıyorum ama bu da onun sirmarmasina sebep oluyor. Aman üzülmesin aman ağlamasın diye hep mutlu olsun diye
tarafından
Çocuğa sevgini sonuna kadar hissettir ona bişey dediğim yok ama her duygu durumunu da umursayamazsın bırak ağlasın yeri geldiğinde bırak düşsün kalksın
-Reklam-
0 oy
(1,255 puan) tarafından
Abartmıyorsun canım her çocuk bir olmaz. Siz her dediğini yaptığınız için fazla şımarık olmuş. Yoku bilmiyor ne yazik ki, bi kaç defa ağlayınca istediğini yaptıysanız o yöntemi kullanıp sürekli ağlayarak bağırarak yaptırmaya çalışıyor. Gerekirse bir iki yapma bırak ağlasın elbet anlicak her istediğinin olmicağını. Etrafa da bakma ağzı olan konuşur. Kimsenin çocuğu kimseyi ilgilendirmez sen bakıyorsun ona onlar değil 
(4,808 puan) tarafından
Evet çok simarttik maalesef
0 oy
tarafından
Cocuk yani sizin yetememenizle alakası yok cocuk şımarırda ağlarda gülerde insanlarin tavırları yüzünden o sekild ehissetmeyin 
(4,808 puan) tarafından
Bir de 2 yaş sendromuna girdi iyice terslesti
tarafından
Evet oda olabilir 4 yasina kadar belki bu sekild ehuysuzdur ama sabirla yaklasmaniz lazim millete kulak asmayin en onemlisi de kendi anneliginizi sorgulamayın insansiniz sizde sabır taşı degilsiniz ki
(4,808 puan) tarafından
Teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim
0 oy
(18,655 puan) tarafından
Çok üzerine düşme canım daha çok şımarır bıcırık
(4,808 puan) tarafından
Walla çok simarttik yalan yok . Hem geç hem güç çocuk sahibi olduk . Bir de bizi kizdirdiginda yada uzdugunde şebeklik yapıp gönül alıyor o zamanda yelkenler suya tabi bizde
0 oy
(5,414 puan) tarafından
Canım eve giderken ne diyorsun hadi eve gidiyoruz bitti artık falan gibi mi? 
(4,808 puan) tarafından
Bugünlük bu kadar yeter eve gidelim diyorum yada evde bir sürü oyuncağı var onlarla oynayalım şöyle şöyle yaparız diyorum. Yada yarına başka planımız varsa onu anlatıyorum bugünlük bu kadar yeter diyorum
(5,414 puan) tarafından
Canım bir dahakine önceden söylemeyi dene. Atıyorum parkta kayıyor mu. 3 kere daha kaç eve gideceğiz de. Ya da bir kere daha binme hakkın var sonra eve gidiyoruz, kaydırağa mı binmek istersin slaıncağa mı de. Pozitif disiplin ve dramsız disiplin kitaplarını okumanı tavsiye ederim. Bana çok faydası oldu.
(4,808 puan) tarafından
Deneyeceğim bu dediklerini teşekkür ederim.
0 oy
(29 puan) tarafından
Gayet normal benim kız da 3.5 yaşında parka gittiğimiz zaman yapıyor evde olmasına rağmen illa gördüğüyle oynucak normal de şımarık bi çocuk değil evdeyken. fakat yaşıtı yada yaşına yakın birinde bir oyuncak görse onunla oynamak istiyor örneğin her babaannesine gittiğinde bunu yaşıyoruz görümcemin 5 yalında bi kızı var en son gittiğimizde paten almışlar nolur zğmra abla bende binebilir miyim please please diye ağlıyor yalvarıyor kz da çöpünü bile vermez kimseye ben cinnet geçiriyorum çocuğumu böle görünce alıp dışarı çıkarıyorum sakınleşsin diye çocuk sadece heves ediyor görünce yoksa alıp saatlerce oynayan bir çocuk değil kendisi herşeyi paylaşıyor böle böle büyücek sanırım bazen çok üzülüyorım ama yapacak bişi yok
(4,808 puan) tarafından
Benim kızım da yeğenlerimden her gittiğimizde illaki bir oyuncak getirir. Ama onlar büyük kızım almasa bile hala yada teyze bu melis ada 'nın olsun götürsün diyorlar oda bunu normallestiriyor galiba her gittiğimiz yerden oyuncak alıp getirebilecegimizi sanıyor.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 250 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 378 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 257 göst.
17 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,380 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 354 göst.