0 oy
199 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (981 puan) tarafından

Kızlar merhaba, bebeğim 6 aylık bez olarak sleepy bio natura kullanıyorum kahverengi olan. Bir kaç defa üst üste çiş yapınca sanki kokuyor gibi çişi. Ama idrar rengi şeffaf. Acaba bez kaynaklı koku mu yoksa enfeksiyon mu bilemedim sizce nedir? 

Kokar mı bezde çiş? Kokuyu tarif edersem nohut ıslarız ya onun suyu gibi :blush:

3 Cevaplar

0 oy
(1,084 puan) tarafından
Canım idrar sıcakta biriktiği için de kokuyor olabilir. Bugün daha sık değiştirip bir de öyle bak istersen. Kakası nasıl bu arada 
(981 puan) tarafından
Ek gıdaya geçtik kabız falan olmadı günlük normal yapıyor canım.
Yani enfeksiyon olsa yaparken ağlar diye düşünüyorum. Çünkü altı açık bırakıyorum muşamba üzerinde çiş yapıyor ağlama zorlama yok ama kafama takıldı
(1,084 puan) tarafından
Canım benim kızım da iki kere enfeksiyon geçirdi, ikisinde de ne bir zorlanma ne bir acı ne ateş.. İlkinde kokuluydu idrarı ve kakası yeşildi, ikincide kilo almamıştı hiç. Muşamba üstünde de koku oluyorsa bir götür doktora sen. Bizim ikinci gizli enfeksiyondu hiç belirtisi yoktu
(981 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
Geçmiş olsun size de
(1,084 puan) tarafından
Sağ ol canım geçti şükür Allah size de şifa versin
-Reklam-
0 oy
(1,255 puan) tarafından
Bence sen bi doktora götür canım idrar tahlili baktır. İdrar yolu enfeksiyonu gibi geldi bana 
(981 puan) tarafından
Haklısın canım gitmekte fayda var umarım değildir ama
(1,255 puan) tarafından
Benim kızım bezlenirken bi ara öyle oldu enfeksiyon çıktı. Çocuk ertesi günü çiş yaparken feryat figan ağlardı düşün. Kan bile gelmişti idrarından benimkinin. Kaptığım gibi gözümü doktor da buldum. Film bile çektirdim çok şükür sadece enfeksiyon çıkmıştı. Antibiyotik kullandık
(981 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
0 oy
(674 puan) tarafından
ay bezdenmi kaynaklı yanlış bilgi vermiyim ama bende kızıma sleepy kullanırken kokuyodu baby turco kullanıyorum şimdi kokmuyo hiç
(981 puan) tarafından
Anladım canım evde Molfix var bir gün onu deneyim bakalım nasıl olacak

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 25 göst.
0 oy
6 cevap 364 göst.
9 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Ashshhshs (995 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 69 göst.
0 oy
3 cevap 98 göst.