0 oy
72 göst.
Diğer kategorisinde (88 puan) tarafından
Hanımlar 50 günlük bebem var bunun en az 20 günü diye düşünüyorum bebemin gözünde çapaklanma  var iki ayrı ilaç kullandım damla işe yaramadı anne sütü çay demi göz masajı hepsini yaptım uyguladım ama asla işe yaramıyorlar geçmiyor hanımlar gözünde çapaklanma geçmiyor ne yapsam geçmiyor ya delircem sarılığı da geçmedi hala aşırı gazlı bir çocuk ne gecem var ne gündüzüm iki küçük daha var onlar da kedi köpek gibi birbirlerini yiyip duruyorlar delirmek üzereyim atıcam en sonunda kendimi bi yerlerden neyse acaba benim gibi olan var mı yaşamış geçirmiş var mı? 

2 Cevaplar

0 oy
(7,136 puan) tarafından
Benim kızım da iki aylıkken öyle olmaya başladı bide sürekli gözünden yaş geliyordu 8 aylığa kadar devam etti sonra doktora götürdüm göz kanalı tıkalı ondan kaynaklanıyor dedi 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki de öyleydi 10 aylıkken bir gözü 11 aylıkken diğer gözü geçti ne yapsam geçmemişti göz yaşı damarları tıkalı demişti doktor  benimde peşpeşe 3 çocuğum var bazen zorlanıyorum gurbetteym ama eşim yardımcı oluyor elhamdülillah geçiyor. Esinizden yada bir yakınınızdan destek almanızı öneririm 
(88 puan) tarafından
Kendi kendine mi geçti yani?
Kendi kendine geçene kadar böyle devam mı edecek?
tarafından
1 yaşına kadar geçmezse ameliyat demişti doktor. Kendiliğinden geçti tabi ben bu süreçte masaj yapardm damla kullanirdik bazen kizardigi zaman özellikle o şekilde ve sürekli temizliodm ılık su pamukla

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 127 göst.
0 oy
6 cevap 156 göst.
19 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Metehannyksl (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
3 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 121 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Yigidim_33 (714 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,612 soru

24,141,761 cevap

334,521 kullanıcı

...