Benim annem köyde yasiyor burda olsam her gun birakirdim cok guzel oyun oynuyor oglumla ama esimin ailesine pek birakamiyorum seviyorlar oynuyorlar cabuk sıkılıyor zaten aklimda bu yüzden evde kaliyor 1 cayi bile zor iciyorum yani disarda esime diyorum dışarı cikalim cocuk var ki diyo bir daha ki maci disarda izleyelim dedim simdi mesela cocuk var diyor ben yok mu dedim rahat edemeyiz onunla demek istiyor gidip orda mac izlememizin anlami kalmaz diyor
alt tarafi iki saat . bebek degilse oyalarlar ne olacak. biz cikariz yemege sinemaya dolasmaya . bi esim tatile vikamiyor. esim istese ben brakip tatile falan basbasa cikalim rahatca arada haftadonulik falan diyorum da
Bende bir kaynana var , hem gelin hem torun aşığı ondan rahatlıkla çıkabiliyoruz hatta her seferinde kaynanam teklif ediyor gidin başınızı dinleyin gezin değişiklik olsun der
Valla eşinle gezmenin tadı bi başka canım bazen çocukla gezilmiyor sürekli mızmız oluyorlar
Kendi oğlum mesela durmuyor çok hareketli onunla ilgilenirim derken etrafıma bakınamıyorum eşimle bile doğru düzgün sohbet ettirmiyor sıpa
Kaynanam sağ olsun
1,487,883 soru
24,322,207 cevap
345,355 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın