0 oy
281 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

Arkadaşlar bugun lazere gittim bacaklarda her kılin ciktigi yerde iz kalmış devamlı yapiyordum gayet iyidi bu defa böyle oldu sanirin dozunu yükseltti orda farketmedim eve gelince farkettim aricaktim konturum bitmiş .yükleyince arayıp sorucam.sizce gecermi  ne sureyim geçmesi için.iz kalmaz inşallah diyer bolgelerde yok ama bacak yaktı çok sonra baktım iz olmuş nokta nokta şeklinde ne sürsem geçer ya off...

3 Cevaplar

0 oy
(367 puan) tarafından
Alovera sur cnm acısını alır ama izi kalır benim dudak üstümü o şekilde yaktılar iz kaldı 
(367 puan) tarafından
Geçer cnm bende yandı felan sandım bende epilasyon yapınca ilkgun böyle oluyo korkma
tarafından
Ay Allah razı olsun canım inşallah geçer.inan bacağım kıllar ince olmasina genitalden daha çok acidi.ama hiç bu kadar olmamıştı .kantaron yağı sürdüm  bı beklim bu gecede azalmadiysa yarın aile hekimine gidip yanık kremi yazdirayim.nedir biz kadınların cektiği..
(367 puan) tarafından
Geçer cnm evde herzaman bı alovera bulundur dalından kes sur hemen kizarikligi yanığı aliyo geçince haber et
tarafından
Tamam canım çok tesekur ederim
tarafından
Nesrinn42 Canım benim gecti çok şükür akşamki gibi değil.kantron yagida etki  etti sanırım iyi geldi .çok teşekkür ederim canim...
-Reklam-
0 oy
(7,714 puan) tarafından
İz geçiyor bendede oluyordu geçiyordu iz kalmadı
tarafından
Teşekürler canım.gecmjs çoğu
0 oy
(472 puan) tarafından
Geciyor cnm 
tarafından
Sabah kalktım ilk gibi değil azalmış canım çok tesekurler

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 148 göst.
31 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde yeni1annee (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 731 göst.
15 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 213 göst.
19 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Guzelkizim (1,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 415 göst.
8 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EMinikanne25 (415 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,571 soru

24,060,494 cevap

330,124 kullanıcı

...