0 oy
1,550 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (87 puan) tarafından
Kızlar arkadaşımla konusyoduk bana dedi ki işte sohbette kadınlarda çapkın olur bende dedim ki hayır sadece erkekler çapkın olur kadınlar birine çapkınlik niyetiyle bakmaz neyse konu uzadı baya konuştuk ben hakszmiyim

30 Cevaplar

0 oy
(23,529 puan) tarafından
Bütün kadınları tanıyor gibi konuşmuşsunuz bana çok ilginç geldi bu hayır olmaz tavrınız
-Reklam-
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Sana en iyi örnek irem dericiyi verebilirim haksızsın. Erkeğin nefsi var evet ama kadınında var. Nefsi sadece erkeğe yıkmak doğru değil. Onuda istiyorum bunuda istiyorum diyen kadınlar biliyorum ben erkek gibi onunda bununda tadına bakayım diyenleri var. 
(87 puan) tarafından
İrem Derici ne alaka
(2,386 puan) tarafından
Biraz konuk olarak gittiği programlara bakarsan beni daha iyi anlayacaksın. Oda kadın demek istediğim.
(87 puan) tarafından
Hiç izlemedim bilmiyorum
0 oy
(4,233 puan) tarafından
Çok saçma cevaplar vermişsin kadın olduğun bile şüpheli, yok cinsellik yaşamaz ama dimi yok olmaz dimi. Kimsenin yatak odasında değiliz cinsellik yaşayan milyonlarca kadinlar var ama evli ama bekar baskalariyla. Arkadaşın hakli boşuna uzatmissin ve gereksiz yere. Bunu 10 yaşında çocukta söyler kadın da çapkın olabilir diye. Duydum evliyken başka adama kaçan ya da bekarken sürekli sevgili değiştiren. Yani cahil olmayın 
0 oy
tarafından
Belki eskiden senin düşündüğün gibiydi ama şimdi ne kadınlar var görsen duysan şaşarsın. Kadın resmen kalede kaleci var diye gol de mi atmayalım diyip gülerek konuşuyor. Evliymiş barklıymış bana fark etmez demek bu...

Artık erkekler feminen, kadınlar maskülen takılmaya ve bunu da güçlü kadın pozları vererek yapmaya başladılar.

Dünya bir düzen içerisinde yaratıldı. Erkeğin işleri erkeğe göre, kadının işleri kadına göredir. Erkeğin işini kadın yapamaz mı? En alasını yapar ama AĞIRDIR. Kadın işini de erkek yapamaz mı? En alasını yapar ama ZORDUR.

Bir insan ne kadar depresifse karşısındakine o kadar neşeli olma hakkı doğar aslında. Misal; ben %40 depresif olayım, karşımdakinin %60 depresif olma şansı vardır. 70 olmaz çünkü o zaman al-ver dengesinin üstüne çıkarız.

Bu durum kadın erkek ilişkisinde de geçerlidir. Feminen (dişilik) alıcı, maskülen (erillik) vericidir. Eğer kadın %90 vericiyse, maskülenliği erkeğe bırakmadığı için erkeğin tek şansı %90 alıcı (feminen) olmaktır.

Şimdiki erkeklerin eski erkeklerle alakası dahi yok, bu tartışmaya açık bir konu değil. Şimdiki kadınları da görüyoruz, genele yaymak istemem ama çok yüksek bir çoğunluk güçlü kadın adı altında maskülen bir hayata sürükleniyor.

Kadınlık bir şeye, bir olaya, bir olguya bağlı tutulamaz. Aynı şekilde erkeklik de. Ancak belli başlı bir görev durumu var ki bu kadınlığa ve erkekliğe bağlanmış.

En basiti erkeğin spermi olmadan bebek olmaz, kadın gebeliği yüklenmedikçe bebek doğmaz. Kadınların tek başına spermsiz üremesi ne kadar imkansızsa, erkeklerin de gebeliği üstlenmesi o kadar imkansızdır.

Ancak fiziksel güç gibi erkeklere daha çok tahsis edilmiş bir özelliğe karşı kadınların da yapabileceğini düşünmek akıllıca değil.

Çapkınlık da buna benzer. İlkel yaklaşalım. Av vardır, avcı vardır. Hiçbir yerde zebranın aslanı avladığı görülmemiştir. Kaldı ki kadın nazlıdır, sulandıkça (iltifat edildikçe, ilgi gösterildikçe) açar. Peşinden koşulması gerekir. Erkek ise avcıdır, koşmayı sever. Kovalamayı sever.

Bir kadın da çıkıp ben erkek kovalamayı seviyorum demez çünkü hem tabiata ters hem de içgüdüsel olarak prensesliğe ters.

Kimya olarak da bilinen şu ki; kadın kovalandıkça endorfin salgılar, kendini değerli hisseder. Değerli hisseden kadın mutludur. Erkek de başarı hissiyle endorfin salgılar ve başarması için de önce çabalaması gerekir.

Çok uzun oldu ama inşallah açıklayabilmişimdir.
0 oy
(2,221 puan) tarafından
Ah saf arkadaşım TV de görmüyor musun ondan ona kaçan kadınları, erkekleri
0 oy
(3,340 puan) tarafından
Ooo capkinligin alemi var kadinlarda erkeklerden bile beter
0 oy
(154 puan) tarafından
Yorumları okudum da aman Allahım dedim

Ben Allah'tan çok korkarım 5 yıllık evliyim asla bir adamla 1 dkka göz göze bile gelmemişimdir lakayıt konuşmam konuşmak zorunda bile kalsam başım önde konuşurum hep ne insanlar var anlamak mümkün değil
0 oy
(9,912 puan) tarafından
Capkın erkek kadar kadının capkınıda vardır net şekilde 
0 oy
(1,130 puan) tarafından
Liseden bir arkadaşım vardı.olur olmadık herkesle konuşurdu neyse aradan yıllar geçti evlendim Instagramdan filan ekledik birbirimizi bu hala bekar tabi sonra telefondan görüştük gelin geldiğim şehirde buda çalışmaya filan gelmiş tek başına aileden bağımsız bir kız.bulusalim dedik uygun bir zamanda eve davet ederim seni dedim.baakkk biliyorsun ben çapkin biriyim enişteye göz koyabilirim dedi gülerek telefonu kapattigim gibi numarasını sildim Instagramdan da  cikardim
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Hakliyi haksizi bilmem de kimsenin gotunun basının oynamaması kanaatindeyim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,339 soru

24,084,709 cevap

331,407 kullanıcı

...