0 oy
192 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Arkadaşlar bizim bi tanıdık tüp bebek istiyor iyi bi doktor ve fiyat aralığını bilen var mı bulunduğu şehir sağlık yönünden gelişmemiş o yüzden soracak kimsesi de yok

5 Cevaplar

0 oy
(3,924 puan) tarafından
Antalya şafak olgan benim doktorum. Ben tedavi olduğumda akdeniz üniversitesinde profesordu. Iki defa tedavi oldum kızım 2 yaşından O zamanlar 15- 20 bine mâl olmuştu. Ama şimdi memorial hastanesine geçti baya pahalıdır. 

2. Olarak da fatih gündoğdu. O da çok iyi bir doktor antalya medstar hastanesinde oda doğumumu yaptırdı. Ücreti ne kadar bilmiyorum. 

Ama önce fakülteye gidip muayene olup tahlillerini yaptirirsa dış merkezli rapor alabiliyor. Bu da tedavi fiyatlarını düşürür. Ama ne kadar düşer onu bilmiyorum. 

Hangi şehirde arkadaşınız 

Dediğim doktorları ınstagramdan takip edebilir.

Maddi durumu varsa kesinlillikle şafak olgan 
tarafından
Teşekkür ederim şırnakta kalıyor maddi durumunu açıkçası bilmiyorum ama onun ilk evliliği de eşinin 2. Evliliği eşi pek üstünde durmuyor kadın da çocuk istiyor ama pek araştırmayı bilmiyor orda olsam onla gider tüm tahlilleri yaptırırdım ama istanbuldayım ben
(3,924 puan) tarafından
Şırnak da Antalya ya çok uzak . O zaman internette sosyal medya da araştıracak. Şırnak ve yakın illerde en iyi tüp bebek doktoru diye . Yorumlara bakıp görecek ama öncelikle eşiyle konuşması lazım. Tüp bebek tedavisinde eş desteği çok önemli ve eş de muayene oluyor testlere tabi tutuluyor. Ne kadar problem erkek de olmasa da sperm kalitesini artırmak için ilaç kullanması gerekiyor. Önce eşiyle konuşup ortak nokta da buluşması lazım. Sadece kendi isteğiyle kendi başına tedavi olamaz.
tarafından
Haklısınız öyle söyliyim kendisine
-Reklam-
0 oy
(240 puan) tarafından
Araştırıp başarı oranı yüksek bir doktora gidin kesenin ağzını açtığınızda tek seferde başarıya ulaştırıyorlar tabi maddi durumu bilmiyorum 6yıl önce kardeşim tüp bebek ile hamile kaldı yeğenim büyüdü bile rabbim herkese nasip etsin
tarafından
Amin saolun Allah sizlere bağışlasın yeğeninizi
0 oy
tarafından
Kayseri Memorial tüp bebek merkezinde Bi sene önce yaptırdık ilk deneme de tuttu çok şükür fiyat aralığı hastanın durumu na bağlı yaş faktörü de çok önemli biz en iyi hastaydık ağır durumda değildik 40 a maal oldu bide embriyo donrurduk ilerde transfer ettrcez
tarafından
Açıkçası yaşını bilmiyorum ama adamın yaşı var çünkü en büyük oğlu evlendi çocuk sahibi oldu
tarafından
Yaş faktörü çok önemli dediğim gibi
0 oy
(5,314 puan) tarafından
Kayseri de mustafa tas var konuda iyi calisirken yuzde 90a yakin olumlu sonuc alirdi
tarafından
Teşekkür ederim söylerim en azından gidip bi muayene olsun
0 oy
(109 puan) tarafından
Ben Diyarbakır da  yasiyrm bizde burda tüp bebek yaptık uğur değer Memorial hastanesinde çok iyi bir doktor beş yıl önce ilk deneme de ikizlerim tuttu çok şükür bir kızım bir oğlum oldu iki tane dondurulmuşm kaldı bu sene onları yaptık aynı doktorumda çok şükür bir tane tuttu yine şuan 31 haftalk hamileyim devlette devam ediyorum kontrollerimi dediğim gibi çok iyi bir doktor uğur değer kime tavsiye ettiysem boş donmems sadece fiyatları çok yüksek zaten tüp bebek maliyeti tedavisi yüksek fiyatlari her yer de önemli olan tutması boş gitmemesi zor bir süreç çünkü ama sonuç olumlu olsa çok güzel mucize gibi rabbim bütün olmayanlara nasip etsin inşallah benim memleketim Midyat ordan bile gelip tedavi gören var 
tarafından
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Aslında diyarbakır yakın onlara

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 236 göst.
4 Kasım 2022 Diğer kategorisinde kartanesi1010 (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 77 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde yekbun63 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 193 göst.
15 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde alparslaninannesi (485 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,737 soru

24,020,366 cevap

328,196 kullanıcı

...