0 oy
1,264 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (115 puan) tarafından
7 gun once dogum yaptim.esim isleri nedneiyle sadece oglen evde oluyor ve geceleri rve gelemiyor bende annemle kaliyorum az once eve geldi ve banyoya girdi bende arkasindan kendisine havlu cikarmaya gittim odada telefonu sarja takmisti.icimden bi ses telefona bak dedi telefonu actim wp girdim ve yabanci bi nunarayla konustugunu gordum kiz turk bile degil kiz maj atmis turkce konusmus o da ayni sekilde yanitlamis sohbet ilerlemis kendisi msjlastiklari icin asiri mutlu oldugunu iyi geldigini ihtiyaci oldugunu her gun konusmak istedigini yazmis ayrica cok guzel bi kiz oldugunu falan dile getirmis erkeklerin boyle guzel bi kizi rahatsiz edebilecegini falan da yazmis bunlari yazan benim esim benim 7 senelk 2 cocugumun babasi olan esim.ve kendisi o sirada banyodan bana seslendi bisey istedi veedogim esnada yux ifademi bakti noldu dedi yok bisey dedim sonra telefonumu mu karistirdin dedi evet dedim sana bunlari odetcem dedim Annem evde oldugu icin uzatamadim sessizce odada kendisine bunu bana nasil yaptigini sordum uste cikmaya calisti nasil telefonu karistirirsin falan dedi ardindan karistiracagini bildigim icin msjlari okuyasin diye bilerek sarja taktim dedi.ve su an evde degil agzima geleni msjla saydim hala bana diyo ki sen hep teli karistiyorsun hep bana guvenmiyosun gidicem uburdan gibi seyler zirvaliyor ona guvenmememden dolayi.bu arada bunu 4 sene once de yapmisti o yuzden  teli karistirdim ne zaman  icime suphe dusse boyle bisey oluyo sutum bile zor geliyo simdi ben napicam annem evde ona blli edemiyorum ruh hlim cokkotu 

30 Cevaplar

0 oy
(7,318 puan) tarafından
Bas s...ktiri ya gidecekse gitsin çok mu lazımmı 
-Reklam-
0 oy
(10,452 puan) tarafından
Ah cnm ah diyecek lafım yok!!!
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Eşlerin ozeli olamaz. Benım eşimde telını karıstırınca sinirlenir kızar. Ama o erkek arkadaslarıyla konusmalarını okumamı istemez küfürlü konusuyoruz bu yanımı görmeni istemem felan diye. Şifresini bilirim felan. Eşin boşa üste çıkmasın el alemın kadınına yazamaz sohbet edemez
0 oy
(980 puan) tarafından
Nasıl bi yüzsüzlüktür ya kndisi aldatmış sana telefon kurcalıyorsun diyor yuh yani . Pislik herif hiçbirşeyi hak etmiyor 
0 oy
(379 puan) tarafından
B.o.k herif pislik ya bende kimseye güvenim yok
0 oy
(251 puan) tarafından
Neden belli edemiyorsunuz annenize? Hatalı olan eşiniz o mesejları telefonunuza delil olarak kaydedip banyodan cıkınca donuyla kapıya koyacaktınız. Siz ailenize neşe katmak için daha yeni doğum yapmışınız o sizi aldatmış haala neyi tölere ediyorsunuz? 
0 oy
(1,492 puan) tarafından
Totosu sıkışınca erkeklerin net bahanesidir. Sen karıştırırsın diye mesajları silmedim,  gör diye şarja taktım falan. Bunlar yediğin b.ku değiştirmez. Ya bakmasaydim? Ya görmeseydim? O zaman rahat rahat b.k yemeye devam edecek. Annene söyle niye o herifin yediği b.ku gizleyerek seviyesini yükseltiyorsun ki. Nereye giderse gitsin. Cehennem olsun. K.pek gibi dönüp gelecektir su an akli s.kinde atan egosunu tatmin etmeye çalışan biri ama bir gerçek var ki evli ve 2 cocuk babası. Hatta sen kov evden , dışarıda i.t gibi sürünsün. Ne güzel minik bir bebegin var onunla ilgilen , strese girme. Kimse kimseye muhtaç değil ama bebisin sana muhtaç simdi o yüzden sütün de azalmasın yazık bebise .
0 oy
tarafından
Cehennemin dibine gitsin bide kendi yokluguyla tehtid ediyor 
0 oy
(987 puan) tarafından
0 oy
(2,261 puan) tarafından
Pardonda ikici çocuk niye yakalamışşın bı kere kabul etmişsin ve gene yapacağı çok belli ne sanıyorsunki saa ödetcem ney ya adam ödemiyor ki birşey sen agladiginla kalırsın 

İlgili sorular

+1 oy
33 cevap 1,357 göst.
17 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde iremyerlikaya (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 240 göst.
24 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde cancemre (17 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 1,225 göst.
24 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde cancemre (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 542 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Lillte garden (539 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,535 soru

24,170,751 cevap