0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (218 puan) tarafından
22 haftalık hamileyim son iki üç gündür beni önce bir bulantı sarıyor ardından aşırı bir bel ve karın sancısı, titreme ve kalp çarpıntısı oluyor nefesim daralıyor nefes alıyorum ama sanki hiç almıyormuşum gibi oluyor bayılacak gibi hissediyorum şuan günde bir defa oluyor acabaa sebebi ne olabilir ya doktora gitmeli miyim bunun için 

4 Cevaplar

0 oy
(8,085 puan) tarafından
Acile gitseydin belli olmaz burdan kimse de bilemez riske atma. Sancı diyosun nst ye bağlarlar o zaman belli olur
(218 puan) tarafından
Ya burda acile gidince illaki alttan bakıyorlar yani kusuyorum desem alttan bakalım diyolar sancım var desem alttan bakalım diyolar bel ağrım var desem alttan bakalım diyolar o yüzden acile gidesim gelmiyor anca kendi doktoruma gitmeliyim
-Reklam-
0 oy
(4,772 puan) tarafından
Canım yani kiusma diyorsun o aylarda fazla kusma görülmez şiddetli kusman ve anlattıkların varsa bir acile git nts ye baglayip dikkatli baksınlar 
(218 puan) tarafından
Acil alttan bakmadan nstye almıyor kusma olsun ağrı sancı olsun en ufak birşey de direk söylüyorlar 14 haftadan büyük herkese alttan bakiyoruz mecburen hangi sorunla gidersem gideyim alttan bakmadan muayene etmez doktor diyo
(4,772 puan) tarafından
Canım kusma açılmayı tetikliyor tabiki alttan bakacak acilmami var diye bakıyorlar haftadan kaynaklı hemen acile git sonrası daha kötü olur Allah korusun bir baktır için rahatlasın
0 oy
(18,655 puan) tarafından
Dr görün canm burdan bilemeyiz ki
0 oy
(30,258 puan) tarafından

Yani gitsen iyi olur neden bekledin ki bu kafar

(218 puan) tarafından
Ama sürekli olan birşey değil ki onun için bekledim. Günde bir defa oluyor aslında yarım saat fln sürüyor kusunca geçiyor ama kusmasam sancım artıyor şimdi de bel ağrısı artmış mecbur gidecem acile bir baktiracam belim kopacak çünkü
(30,258 puan) tarafından
Yani gidin beklemeyin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 281 göst.
0 oy
1 cevap 91 göst.
1 Mart 2024 Diğer kategorisinde Halil emirim (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 607 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Rabiae (192 puan) tarafından soruldu
0 oy